Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok még egy esélyt valakinek, aki egyszer már elbizonytalanodott?
Hasonlót tapasztaltam nemrég, mi két hónapig randizgattunk, ő is elkezdett másképp viselkedni és mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy nem is tudja, hogy akar-e kapcsolatot, bizonytalan. Én is szakítottam. Ennek még csak két hónapja. Ha megpróbálna újra keresni én elzárkóznék, nem szeretem az ilyen tili-toli játékokat, ráadásul én már lezártam. Amit meg lezárok, azt nem kezdem újra.
Nálad nem tudom, hogy mi a helyzet, te mennyire akarod még őt, és az is kérdés, hogy csak azért akar visszatáncolni, mert épp nem talált mást vagy jobbat, esetleg csak unatkozik és nem akar egyedül lenni.
Attól függ. Ha testileg bejönne, szexelnék vele és kidobnám. Ha nem jönne be úgy sem, akkor egyszerűen elküldeném melegebb éghajlatra.
(Igen, tudom... Sajnos nem sikerültem olyan tökéletesre, mint az átlag gyk-s felhasználók és gonosz vagyok. Brühühü.)
#4: Kiégett és megkeseredett amúgy nem vagyok. Szimplán szeretek úgy állni az emberekhez, ahogy ők álltak hozzám.
Azt köszi, hogy az itteni átlagnál jobb vagyok, ment a zöld! :D
Régebben azt mondta, hogy nem érett egy kapcsolatra.
Hátha most már megérett benne az elhatározás és látja benned a jövőjét?
Megpróbálkozni újra - ingyen van. Nem kellene hozzá sok idő, hogy definitív elhatározásra jussatok egymás irányába.
Lehetséges, hogy már tényleg akarja. Újrakezdeném vele, ha úgy látom komolyan gondolja és máshogy áll hozzám, mint anno. Csak a bizalom nem tudom, hogy újra felépíthető-e.
Nem volt senki a képben és most sincs. Ettől még nyilván nem ártatlan és nem így kellett volna kezelnie a helyzetet, de nem kell rögtön arra gondolni, hogy más van a háttérben, amikor még 100 másik oka is lehet a dolgoknak... Azt hozzá kell tennem, hogy neki egy 6 éves kapcsolata ért véget nem egészen 1 éve, ahol már együtt is éltek. Azóta én vagyok az első, akivel ismerkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!