Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt annak a férfinek aki egyszer cserben hagyott? 23 L
A nyáron ransiztam egy férfivel. Nagyon jól ment minden, szex is volt, de nem jöttünk össze. Egy idő után elkezdett kerülni, nem akart többet találkozni. Ez nekem nagyon fájt, mert én odavoltam érte. Decemberben felkeresett és bevallotta, hogy azért nem akart többet találkozni, mert kibékült a volt barátnőjével, de a barátnője megint szakított vele. Elkezdtünk újból randizni, csókok voltak, de nem engedtem, hogy lefeküdjünk. Beszéltünk a kettőnk kapcsolatáról és úgy értelmeztem, hogy ő szeretné, hogy legyünk együtt. Viszont, még van egy olyan megérzésem, hogy szokott összejárni a volt barátnőjével.
Nektek mi a véleményetek? 30 éves a férfi
"Úgy értelmeztem hogy ő szeretné hogy legyünk együtt"
BIZTOSAN kijelentette es tett érte hogy veled akar lenni?
Mert ha nem akkor csak te vetited rá a vágyat. Egyértelmű hogy csak arra használ hogy legyen valaki.
1. Nem hagyott cserben. Te reménykedtél többe, ez nem jött be. Ennyi történt.
2. Szerelem ide vagy oda, de itt örök második leszel mindig. És ha összejönnél vele? Aztán a nagy love-ba csettint az excsaj a "párod" meg az ágyadból ugrik ki, hogy az ő kedvére tegyen... na akkor hagyna csak cserben!
Minél gyorsabban felfogod és tudatosítod magadban, hogy itt neked max csak akkor jár ziccer esély, ha az ex kegyesen hagyja ezt, annál gyorsabban elkezdheted ezt a komédiát lezárni.
Te ebben a történetben a vígaszdíj lennél és nem a főnyeremény. Ennek meg nincs jövője, csak telesírt párahuzatok halma.
Hat, ha csak ugy lefekudtel vele mindenfele kapcsolat nelkul, akkor ki is allitottal magadrol egy bizonyitvanyt. O meg eppen elni akar megint a lehetoseggel. Kettotok kozul o viselkedik az elozmenyeknek megfeleloen es te nem kersz a nosztalgiabol. Ha egyszer megfelelt neked kapcsolat nelkul, akkor most hogyhogy hirtelen kivetnivalot talaltal benne? Van meg mit gondolkoznod ezen.
43F
"akkor ki is allitottal magadrol egy bizonyitvanyt."
A pasi is ugyanolyant. MINDKETTEN lefeküdtek egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!