Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt annak a férfinek aki egyszer cserben hagyott? 23 L
A nyáron ransiztam egy férfivel. Nagyon jól ment minden, szex is volt, de nem jöttünk össze. Egy idő után elkezdett kerülni, nem akart többet találkozni. Ez nekem nagyon fájt, mert én odavoltam érte. Decemberben felkeresett és bevallotta, hogy azért nem akart többet találkozni, mert kibékült a volt barátnőjével, de a barátnője megint szakított vele. Elkezdtünk újból randizni, csókok voltak, de nem engedtem, hogy lefeküdjünk. Beszéltünk a kettőnk kapcsolatáról és úgy értelmeztem, hogy ő szeretné, hogy legyünk együtt. Viszont, még van egy olyan megérzésem, hogy szokott összejárni a volt barátnőjével.
Nektek mi a véleményetek? 30 éves a férfi
Lefekudtek egymassal, de kapcsolat megse lett belole. Ezt minek lehet definialni? Sajat maga mondta azt, hogy ugy fekudt le vele, hogy nem volt kapcsolat, o sem tekintette annak. Egyejszakazott par ejszaka repetaval. Nincs ezzel gond, csak akkor miert gondolja, hogy ebbol barmi mas is lehet? A ficko akart megint par ejszakat, o pedig meg van sertodve, azert mert korabban o mast gondolt magukrol, bar nem is ertem pontosan mit, de azt sem, hogy mire akar eselyt adni. Nyilvan az elozmenyek fenyeben ez a ferfi mar egy percig sem fogja komolyan venni.
43F
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ki szeretném bővíteni.
Amikor lefeküdtünk, jópár randin túl voltunk és 1 teljes hónap telt el az első csók után. Előtte hónapokig próbálkozott nálam, háromszor hívott el kávézni, mind a három alkalmat lemondtam, a negyediket elfogadtam. Az első csók a második ransin történt.
Visszatérve a jelenbe, onnan veszem azt, hogy kapcsolatot akar, hogy mondta nekem, hogy ha nem szeretnék többet (kapcsolatot), akkor nem érdemes folytatni a viszonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!