Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt annak a férfinek aki egyszer cserben hagyott? 23 L
A nyáron ransiztam egy férfivel. Nagyon jól ment minden, szex is volt, de nem jöttünk össze. Egy idő után elkezdett kerülni, nem akart többet találkozni. Ez nekem nagyon fájt, mert én odavoltam érte. Decemberben felkeresett és bevallotta, hogy azért nem akart többet találkozni, mert kibékült a volt barátnőjével, de a barátnője megint szakított vele. Elkezdtünk újból randizni, csókok voltak, de nem engedtem, hogy lefeküdjünk. Beszéltünk a kettőnk kapcsolatáról és úgy értelmeztem, hogy ő szeretné, hogy legyünk együtt. Viszont, még van egy olyan megérzésem, hogy szokott összejárni a volt barátnőjével.
Nektek mi a véleményetek? 30 éves a férfi
Nyilvan mindket felre ervenyes, amit mondtam. Azert koncentraltam a kerdezore, mert o most egy uj jatekot szeretne jatszani, nem a regi megszokottat es csodalkozik, hogy megint ugyanabban a folyoban tapicskolnak.
Ha ugy mutatkozik be, hogy hello ribizli vagyok, akkor miert gondolja, hogy nem a ribizliert jott vissza a "nemes lovag"? Mi masert? Csak kell neki valaki, aki konnyen az agynak dontheto es nem kerdez sokat. Most eppen ra gondolt, szerintem egyebkent teljesen logikusan. Ne alszenteskedjunk, ennyire azert nem bonyolult ez a vilag.
43F
Látom egy szikra önbecsülésed sincs.
Ahogy mondták, üríteni jó leszel.
Ha lenne némi eszed akkor már elzavartad volna és letiltod mindenhol.
De nincs...
Velem kb hasonló történt, csak sose tudtam meg, hogy végül visszament-e az exéhez. De elég gyanús volt, hogy érdekli még..
Engem is megkeresett, de én nem asszisztáltam nagyon az irogatásaihoz. Akinek egyszer nem kellettem, másodjára se jöjjön vissza. Mondjuk nálunk nem volt szex, se csók, én nem vagyok ilyen.
Én inkább túl büszke vagyok, nem is értem az ilyen palik mit gondolnak, amikor újra próbálkoznak ott, egy magával valamennyire jóban lévő nő elküldi a búsba..
Én rendszerint egyet szoktam érteni Rockarccal, de most nem tudok. Szerintem semmi jogod ler***ncozni a kérdezőt annak tükrében, hogy minimális információd van az előzményekről. Annyit tudsz csak, hogy lefeküdtek. Azt nem írta a kérdező, hogy az első randin vagy mondjuk, egy hónap múlva. Már miért is lenne r***nc? A csávó meg fel van mentve mindenféle ítélkezés alól, hiszen ő férfi, neki szabad...
Kérdező, ne alázd meg így magad! Csak kihasznál, ha jön egy jobb vagy esetleg az exe visszakerül a képbe, akkor te megint dobva leszel! Ne légy B opció egy ilyen semmirekellő férfinek, a világ tele van nagyszerű férfiakkal, akik megbecsülnének és örülnének, ha veled lehetnének. Egy kis önbecsülésre tegyél szert!! :))
"Legyen több eszed, csajszi, ne csinálj hülyét magadból egy ilyen gerinctelen pacák miatt!"
Már rég hülyét csinált magából, egyrészt akkor, amikor mindenféle kapcsolat nélkül lefekudt a csávóval, másrészt amikor megtudta hogy helyette inkább az exét választotta a csávó, de mikor az ex újra kidobta és ment a kérdezőhöz akkor a kérdező nem csak hogy szóba állt vele hanem még csókolózott is vele többször :) ennél nagyobb hülyét szerintem már nem tud csinálni magából a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!