Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg elnézőbbek a hibákkal szemben, ha igen miért?
Maradjunk annyiban, hogy a lúzerek mindkét nemből elnézőek, de most itt nem róluk van szó. Aki ugyanis azért "elnéző" mert nincs más választása, az valójában nem elnéző hanem kétségbeesett. És annyira akar kapcsolatot, hogy belemegy abba is, amibe nem kéne.
Egészséges ember meg úgy működik, hogy vannak elvárások, amikből nem enged, mert nem tud engedni, és vannak kívánságok, amelyek vagy teljesülnek, vagy nem. Hiába picsognak itt sokan, a fiatalok többségének nincs lakása amikor összejönnek, majd vesznek közösen. Egzisztenciája sincs, többnyire az egyetem alatt ismerkednek össze.
És van párja a gyári munkások, rendőrök, tűzoltók többségének is, sőt az irodistáknak, autószerelőknek is. Szóval minden réteg megtalálja a párját. Nem igaz, hogy csak autóval/lakással/pénzzel lehet csajozni, aki ilyet állít hazudik, nem csak nekünk, magának is. Illetve a nők egy olyan rétegénél próbálkozik, akiknél ő mindig kevés lesz.
A férfiak a kezdeti feltételekben sokkal komprimusszumkészebbek. Pl én elfogadom, hogy nem tud főzni, de azért akarjon megtanulni, valamit én is össze tudok ütni, segítek neki. Ha dohányzik azt is bizonyos szintig tolerálni, de azért örülnék, ha egyszer letenné (ezt óvatosan meg is szoktam kérdezni első pár randin) A nők a pasikat készen várják mint a rendelt kaját.
Viszont középtávon talán jobban válogatnak, mert nagyon sok minden nem derül ki, amit a nők benyelnek hosszú távon, ha eleinte megfelelt a pasi, a férfiak viszont nem. Pár baráti példával élve: a csaj rendszeresen füvezett, ivott. Pszichológushoz járt eredménytelenül (2 ilyen is volt), önmagában egy idő után már kárt is tett. Leszbikus hajlamai voltak. Semmi pénz nem volt elég, konkrétan a szülei havi milliós bevétele mellett sírt, hogy ők éhen fognak halni. Tapogatott, simogatott idegen pasikat miközben kapcsolatban volt. Végzett az egyetemmel, piacképes szakmája lett, de dolgozni nem akart elmenni csak alkalmi munkákra (amik nem is fizettek eleget).
Ezek a dolgok nagy része kapcsolat előtt nem vagy csak felületesen derül ki, meg kell ismerni hozzá jobban a másikat. Ezért gondolom a nők egy gyors benyomás alapján felületesen döntenek és utána legtöbbször kitartanak a döntés mellett, a férfiak pedig haladnak előre a kapcsolatban és ha minden jól alakul megkérik a lány kezét, összeházasodnak vele. (Aki azt gondolja, a nők azt az első döntésüket jól megfontoltan, minden körülményt mérlegelve hozzák meg, gondoljon arra, hány nő fut bele szexkapcsolatba, amibe ő többet lát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!