Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak elnézőbbek a külsőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak elnézőbbek a külsőt illetően?

Figyelt kérdés

Átlagos lány vagyok, ráadásul még csak nem is az a tipikus nagyon vékony, inkább normál alkat.

Ráadásul szemüveges, illetve az öltözködésem is visszafogott.

Ennek ellenére gyakran megnéznek az utcán, kezdeményeznek nálam akár kifejezetten jóképű férfiak is.

Tizenévesen (16-19) annyira nem volt pénzünk, hogy szó szerint szakadtan jártam (tél közepén tenyérnyi lyukkal a farmeremen), a többi ruhám is olyan, hogy két összeillő darab nem akadt köztük (a nagy részét még a ´90-es évek táján száműzhették a szekrényükből a rokonok), mégis akkoriban is tetszettem annak, aki nekem tetszett (csak látásból ismertem).

2018. dec. 27. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Semmi olyat nem írtál, ami miatt ne lehetnél csinos és vonzó. Miért lennének elnézőek??? Egy szemüveg miatt??
2018. dec. 27. 23:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond.
2018. dec. 27. 23:33
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Napi kamu.
2018. dec. 27. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

Ez hülyeség, te csak a ruháról írtál.

Az a lényeg, hogy még pizsamában, smink nélkül is természetesen nézzél ki.

A sz@rt is be lehet csomagolni aranyfóliába, attól még sz@r marad.

2018. dec. 27. 23:50
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
A férfiak realisták, és ezért tudják, hogy nem kell/szabad várni valami fitmodel csajra. A nők meg, inkább élnek 60 évesen 30 macskával, ha nem jön a Rájengoszling.
2018. dec. 27. 23:50
 6/14 anonim ***** válasza:
20%

Elnézőek a nők is külső tekintetében általában. Csak a nők a külsőre fogják rá ha nem szimpatikus a pasi nekik.

Pl ha van egy rolexes, domináns, határozott állat, akinem az orra, feje, pofája iszonyatosan néz ki meg egy önbizalomhiányos félénk Brad Pitt-kinézetű pasi, akkor a Brad Pittest olyan szövegekkel fogják lekoptatni, hogy: „Nem szimpatikus a kisujjadon levő szőrszálnak a görbületi szöge, csá!”

2018. dec. 27. 23:54
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Hát persze hogy elnézőbbek, Jézusom! A nőkkel ellentétben a férfiak csak boldog életet szeretnének elsősorban a családjuknak, majd maguknak. Míg a nőket az életükre jutó szórakozás kimaximalizálása hatja, folyamatosan kalandok, pörgős élet, mindenki más eltiprása.
2018. dec. 27. 23:58
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

Itt a nők állandóan le vannak degradálva, agyam eldobom...

Állítom, hogy engem, mint nőt, több férfi ejtett pofára a külsőm miatt, mint amennyi férfit én pofára ejtettem a külseje miatt valaha is.

Miért nem lehet elfogadni, hogy nők és férfiak egyaránt nézik a külsőt és érdekli is őket az?

Úgy teszünk, mintha egyik-másik nem velejárója lenne a felszínesség. Elmondom, hogy mindenki külső alapján (is) választja párját. Nincs olyan nő vagy férfi, aki ne nézné meg, hogy kivel létesít kapcsolatot.

A lelkét az elméddel, de a testét a szemeddel falod fel és ez így normális.

2018. dec. 28. 00:19
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

Ha jól áll neki a púp, lehet púpos is. Van a városomban egy nagyon csinos csaj. Durva balesetük volt, fél arca heges, jobb kezén azt hiszem csak a mutatóujjának egy perce maradt meg, az alkarja könyékig deformált. Nem lett szebb tőle, de szerintem még mindig nagyon csinos lány. Van is évek óta barátja.

32/f

2018. dec. 28. 00:38
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Persze, azért keresik magukat degeszre a plasztikai sebészek.
2018. dec. 28. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!