Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire vagytok kritikusak egy nő külsejét illetően?
Engem nőként majdhogynem egyáltalán nem érdekel, hogy néz ki az adott férfi.
A kor számít, 24 évesen valószínűleg nem fogok vonzódni egy 50 felettihez, valamint hogy legalább alapszinten legyen igényes magára. Figyeljen a higéniára és a testalaktára (azaz azért ne legyen 120-150kg).
Viszont sok férfitől hallom, hogy kizár ok lehet, ha egy lánynak nem feszes lapos a hasa, ha 60kg felett van (bármilyen magassághoz), ha nincs hosszú, dús haja, ha nem sminkel, ha nem tökéletesen szabályos az arca, ha keskenyek az ajkai, ha lóg a melle, ha túl nagy a melle....
Még a legtöbb nőismerősöm nagyjából úgy gondolkodik, mint én, legyen alapszinten igényes, a többi a belsőn múlik.
hát nekem a teltebb alak jobban bejön, de nem feltétel
tömegnél annyi a kikötésem, hogy egészséges mértéket öltsön és megfelelő zsír-izom arány legyen
higiénia alap azért
Nőként válaszolok, bocsi.
"Még a legtöbb nőismerősöm nagyjából úgy gondolkodik, mint én, legyen alapszinten igényes, a többi a belsőn múlik."
"A hozzánk legközelebb álló 5 ember átlaga vagyunk." Brian Tracy
Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Mindenkinek mások az elvárásai párkeresés szempontjából.
Az, hogy neked csak ezek az alapelvárások vannak, meg a barátnőidnek, azok csak ti vagytok.
Nekem pl. nagyon fontos az is, hogy egészséges mozgásban gazdag életmódot folytasson a férfi, ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, legyen minimum érettségije...stb.
Különbözőek vagyunk, ez az, amit nagyon sok ember képtelen felfogni és megérteni.
Ja, és a férfiak jobban vizuális típusúak. Szóval, sokaknak a külső igen is fontos.
Nem konkrétan telt alakra gondolok.
Hanem hogy sokaknak egy ilyen nő már túlzás (jobb oldali, bikinis):
Nekem viszont tetszett már mackós testalkatú (kb 180cm/100kg) férfi nem egyszer.
Az a nő nagyon csinos, szép homokóra alakja van, viszont a bikinije irtó gáz. Akkor már minek van rajta melltartó?
Mondták már, hogy a szépség mindenkinél mást jelent? Ízlések és pofonok?
Nálam főként a belső fontos hogy rendben legyen egy nőnél.
Külsőleg ne legyen elhízva, ennyi az ami nekem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!