Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen az a szint, ami alá biztosan nem adnátok a lány külsejét illetően?
Helyzetfüggő. Egy gyors szexre jobb, egy kevésbé szép is. Kapcsolatra (meglehet kövezni), de már csak tényleg szép csajjal vagyok hajlandó.
Képet fogalmam sincs, honnét szedjek. Nincs egy típus, ami kifejezetten bejönne. Nem érdekel a hajszín és hasonlók, csak az összhatás legyen meg. Alkatra a teltebb csajok jönnek be.
Nem fogsz sokra menni a válaszommal, de az alá nem adnám, ami engem már kicsit se fog meg. Nem kell nagy dolgokra gondolni, Pesten ha sétálok az utcán, minden második velem egyidős, vagy normális keretek között fiatal csajsziban látok lehetőséget, potenciált, de akiben semmit azzal semmit nem tudnék elképzelni.
Amúgy próbálkoztam, beírtam, hogy átlagos lány, ilyen volt a találat:
Na ez is mutatja, hogy mennyire szubjektív, mert nekem a linken szereplő lány messze átlag feletti, sőt szerintem gyönyörű. 23/F
Mégis hol lehetne képeket találni átlagos, vagy csúnya nőkről az interneten? Maximum a facebookról tudnék összelopkodni ilyeneket. Máshol csak modelleket látni, vagy átlag feletti dekoratív nőket.
Leírni le tudom.
Pl: Muszáj hogy egészséges legyen, 70kg-nál semmiképpen se több. Minden helyzetben tűnjön izgatónak a látványa hátulról is, vizes hajjal, előnytelen megvilágításban, ruha nélkül. Ne gondoljam azt róla, hogy jajj de nagy a segge, fúú de sok a zsír a derekán...és egyéb visszataszító dolgok.
Legyen vonzó, nőies az arca smink nélkül, amit mindig szívesen nézek, csókolok meg.
Viszont amelyik nő személyisége illik az enyémhez, ők általában külsőre is szoktak nekem tetszeni mindenféle elvárások nélkül, sőt csodálattal nézek rájuk. Nem számít, hogy nem tökéletes amit látok.
Ez alá nem adhatok, mert nem szeretnék senkit megbántani folyton a kritikáimmal-
Egyéni hogy kinek mi az a szint. Mindenkinek van egy ideálja.
Például egy haverom családot akart és elvett egy rémet. Mert a "rém rendes család".
:o)
Angolul guglizz rá, hogy "average girl", rengeteg átlagos lányt lehoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!