Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára csak a két véglet létezik?
a fórumon gyakori téma a női elvárások tömkelege, amelyek egyik fő része a külső. Amikor valaki azt állítja, hogy azért nem kell senkinek, mert nincs kigyúrva és nem tökéletes az arca, akkor megnézheti magát. Mivel a riposzt jön máris, amely szerint ugyebár neki sem kellene egy százkilós, ragyás arcú, ápolatlan ostoba lány.
Na de álljon meg a menet! Az ilyen esetekben a Kérdező gyakran egy teljesen rendben lévő, kultúrált és ápolt, testileg, arcilag és agyban is teljesen rendben lévő ember-vagyis messze jobb, mint a viszontválaszban említett lányverzió. Akkor viszont hogy lehet ekkora képtelenséggel jönni, amely szerint egy teljesen rendben lévő, minimum erős közepes vagy afeletti fiú megfelel egy bányászbéka feneke alatti szinten lévő lánynak?!
Akkor ezek alapján csak tökéletes és visszataszító fiúk, férfiak léteznek a nők szerint?
Igen ám, de a legtöbbször nem az van, hogy jóképű, sportos, magas, elegáns, céltudatos srác keresi csinos, helyes, szép arcú, kedves barátnőjét, hanem ez: "Jaaajj, randa fejű, sovány/kövér, teszetosza, srác vagyok, miért nem tetszem a csinos, szép lányoknak?" Na, vajon miért? :)
Ilyenkor szokott a válasz lenni, hogy "neked sem tetszenek a ronda, kövér lányok, na látod, erről van szó"
Az az igazság, hogy soha, de soha nem láttam még olyan kérdést, ahol arra, hogy jó külsejű férfi miért nem talál magának csinos barátnőt, az lett volna a válasz, hogy mert neki sem kellenek a ronda nők.
Csak és kizárólag akkor, amikor valami külső hibáról írt, pl. hogy túl sovány (ami többek szerint ronda egy férfiban, ízlések és pofonok, mindegy).
Én mindig csak ilyenekre láttam olyan válaszokat, hogy ha nem foglalkozik a testével, akkor miért várja el a nőtől, hogy ő viszont igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!