Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak elnézőbbek a külsőt illetően?
Átlagos lány vagyok, ráadásul még csak nem is az a tipikus nagyon vékony, inkább normál alkat.
Ráadásul szemüveges, illetve az öltözködésem is visszafogott.
Ennek ellenére gyakran megnéznek az utcán, kezdeményeznek nálam akár kifejezetten jóképű férfiak is.
Tizenévesen (16-19) annyira nem volt pénzünk, hogy szó szerint szakadtan jártam (tél közepén tenyérnyi lyukkal a farmeremen), a többi ruhám is olyan, hogy két összeillő darab nem akadt köztük (a nagy részét még a ´90-es évek táján száműzhették a szekrényükből a rokonok), mégis akkoriban is tetszettem annak, aki nekem tetszett (csak látásból ismertem).
A férfiaknak általában megfelel egy átlagos nő! A nőknek meg csak a elérhető legjobb kell , amit ki válogatnak kedvükre . A ronda ferfiak és a teljesen átlagosak is egy szint ők lesznek baratzónások.
Egy átlagos pasinak maximum a nők között a legrosszabbaknál lehet csak esélye , a tonna donnáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!