Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért elnézőbbek egy szép nővel?
Számomra szimpatikus emberrel sokkal elnézőbb vagyok, mint aki taszít. Ehhez nem kell szép nőnek lennie. Ugyanúgy kedvesebb vagyok egy szimpatikus férfi társammal is.
Az pedig logikus, hogy a számunkra szép nők elsőre szimpatikusak.
A nők is elnézőbbek a helyes férfiakkal. Ez és a kérdésben említett is, nem újdonság. Ez mindig is így volt.
A számára szimpatikus emberekkel kedvesebb szinte mindenki, de ez a "számára szimpatikus" mindenkinél más. Lehet az aki az én szememben egy kedélyes bácsi, derék nénike vagy barátságos diák, az a másiknak egy vén alkesz, egy demenciás vénasszony és egy tirpák suhanc. Vagy fordítva.
Gondolj csak magadra... Te is valakinek szimpatikus vagy, más meg ismeretlenül is kb. máglyára vetne. Én is így vagyok, pl. munkahelyemen is van aki mindig is valami alacsonyabb rendű entitásként kezel, mással meg már az első napokon rengeteget beszélgettem.
Embere válogatja kivel kedves. Persze ezt most nem értem azokra akik azért kedvesek a vonzó ellenkező neművel, mert jó lenne megdurrantani vagy "befogadni a kardját" valamelyik este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!