Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg elnézőbbek a hibákkal szemben, ha igen miért?
Az eredője ennek a felfogásnak az, hogy a férfiak inkább vállalnak egy rossz kapcsolatot, azt lépnek ha jön jobb, mint a "magány". (itt inkább a szex a motíváló - egy fix közepes punci is jobb a semminél)
Másrészt pont ezért szívnak sokat, mert kiütközik ennek az egésznek a romboló hatása. Ők nem becsülik sokra a párjukat, az pedig folyton kifog lógni a cuki sablon barátnő sablonból.
Szerintem pont fordítva.
Többnyire a nők elnézőek ha a férfi elengedi magát, felmegy rá + 20-30 kg, esetleg megváltozik a személyisége.
... sőt rengeteg látszólag gyönyörű nő van, akik jóval átlagon aluli férfival (minden téren) jönnek össze.
Ha elnézőbbek is jól titkolják; a férfiak nagy részének az adja ki a személyisége nagy részét hogy gúnyt űz a tipikusan nőies hobbikból, érdeklődési körökből, vagy viselkedési formákból.
Sok férfi a legapróbb dolgokból von le hatalmas következtéseket a nők teljes személyiségére vonatkozóan.
Pl az alapján döntik el hogy emberileg mennyire vagy értékes, hogy hány partnered volt. Mondj a nőkről amit csak akarsz, de nálunk legalább nem jellemző hogy egy férfira úgy tekintsünk mint egy testre, aminek az egyetlen funkciója hogy orgazmust adjon nekünk.
A háziasság hiánya meg hogy ne lenne probléma? :)
Egész életemet végigkíséri az a férfizörej, miszerint "a mai nők egy rántottát sem tudnak összeütni, rosszul nevelik a gyerekeiket, nem haziasak" stb. Egyetlen egy kimeríthetetlen beszédtémátok van: a nők. Hogy milyen haszontalanok, milyen ostoba dolgokat élveznek, és még csak nem is olyan szépek, de a pina sajnos náluk van.
És ezt a mentalitást kevered te össze a elnézőséggel. Egy férfi gyűlölhet mindent ami a nőkkel kapcsolatos, és érezheti úgy, hogy őt aztán soha de soha nem fogja úgy szolgálni egy nő, mint ami kijárna neki, de ettől függetlenül simán összejön azzal a nővel, aki hajlandó vele összejönni. Hiszen a nőnél van a pina.
A nők ezzel szemben úgy általában a férfiak fele annyi hülyeségét sem nézik le olyan mélységesen, és nem gondolnak alantas lényként az általuk nem kedvelt férfiakra, viszont a partnerüket igenis megválogatják.
Mit gondolsz, miért pont a feleségutáló férfi a külön vicckategória? Univerzális jelenség férfiak között hogy gyűlölik amikor "az asszonynak be nem áll a szája" vagy amikor nézi a hülye sorozatait, vagy hogy mindenről ostoba véleménye van, ha pedig kiöntöd a földre a főztjét akkor ott fű nem nő többé, és az életed legboldogabb percei azok, amiket nem vele kell töltened. De a pina az nála van, szóval nincs mit tenni...
Aztán meg jön a magatok hátba veregetése, hogy milyen elfogadóak és toleránsak vagytok a nőkkel, miközben a nők felszínesek veletek szemben, és nem jönnek össze veletek "ha nincs ló, jó a szamár" elven.
Könyörgöm hagyjuk már...
Attól függ, mi számít hibának. Most pl. nálam az áll fenn, hogy lelkes hobbiszakács vagyok, tehát nem zavar az, hogy a lány nem tud főzni. :))) Elvégzem a házimunkát is, tehát nem gond ha nem házias valaki...
Külsőre... Inkább azt mondom, hogy az összkép érdekel. Nem kellett nekem sosem a "TÖKÉLETES" - én sem vagyok az (HAJJAJJ! 😆😆😆).
Ami viszont kizáró ok, az a kiszemeltem esetleges személyisége. Ha valaki nem kompromisszumkész, nem tud csapatban játszani, nincs tekintettel rám (mindenképpen keresztülverné rajtam az akaratát), ott nálam bukik a dolog (főleg, mert a mindenkori párommal együtt próbálok élni, nem pedig csak mellette).
Hogy elnéző vagyok-e? Nem. Inkább azt mondanám: Kompromisszumkész. Van ami nem zavar (ezeket meg sem említem), de bizony vannak viszont dolgok, amikből nem engedek. Nincs olyan nő, aki annyi extrát ad hozzám, hogy pl a sz*r*kodást, vagy a módszeres hülyének nézésemet toleráljam neki. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
A nők elég erősen válogathatnak, így nem is elnézőek. Egy nagyon népszerű férfi sem elnéző a másik nemmel szemben.
#6: A nők is ugyanúgy a partnerek számából ítélik meg a férfit, mint embert. Például, akinek nem volt egy sem és nem fiatal, az selejt.
Amelyik nő meg csak azért nem jön össze egy ilyennel, mert az első néhány alkalommal nem tudná kielégíteni őt, kétlem, hogy nem csak egy testként tekint a másikra. Szóval ez oda-vissza érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!