Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért egyre elnézőbbek a kis mellű nőkkel szemben?
Annak idején még amikor általános iskolás voltam, kb. 5.-6. osztálytól kezdve kigúnyolták és lenézték a fiúk azokat a lányokat akiknek nem volt látványosabb melle. Ami kb. 12-13 éves kort jelent. Most meg azt látom, kb. 15 évvel utána, hogy manapság már egyáltalán nem gáz, sőt egyre több férfi bukik a kis mellű nőkre is, vagy legalábbis egyre jobban tolerálja. Ami azért érdekes, mert a nők meg egyre kevésbé tolerálják bármilyen jellegű hibáját egy férfinak, legyen az külső, anyagi, vagy belső hiányosság.
A férfiak miért kezdenek átmenni egyre elnézőbbé, miközben a nők egyre keményebb elvárásokat támasztanak? Mi vezérli ebbe az irányba a mai világot?
Mi a f. bajod van?
Régen sem volt gáz, max. a serdülő gyerekek gunyoltak egymást.
12-13 éves korban lenézték a kismellű lányokat?
12-13 éves korban?
Ez komoly kérdés?
A gyerekek gonoszak. Mikor felnőnek rájönnek, hogy nem a mellméret az egyetlen dolog, ami számít egy nőben.
Az meg, hogy nők egyre keményebb elvárásokat támasztanak... annyi ilyen kérdés van. Nem az instagram modell csúcs nőket próbáld megfektetni. Próbálkozz meg átlagosabb kinézetű nőket keresni.
Az igénytelen ember senkinek nem kell, de a személyiség is visszataszító lehet.
Ha nem 10/10-es embereknél próbálkozol, nem lesz nekik sem 10/10-es az elvárásuk.
Felnőtt embereket ne 12-13 éves gyerekek csúfolódásávak vonj már párhuzamba könyörgöm..bár te pont azon a szinten vagy.
A full kicsi mell minden nőnek szívás. Hidd el, hogy nem szeretik, de ilyen lányoknak is van pasijuk, ha mondjuk szép az arcuk, formás a fenekük. Egy B-s mell pedig már közepes kategória, szóval nem sok lányt érint a téma(szerintem nem soknak van A-s melle).
Ezt én is észrevettem, de inkább csak itt, az oldalon.
98% a kis mellekre szavaz, illetve szidják is a nagyot és a szilikont rendesen.
Az életben meg kb ugyanannyi férfinak tetszik a kicsi, mint a nagy.
Szóval, kezdem elhinni, amit egyszer itt egy válaszoló felvetett: így próbálnak felszedni valakit itt, hátha.
Nem mindegyik, de sokan.
Mert kisfiúknak és idősebb férfiaknak a kerek "anyukás" idomok jönnek be: kerek fenék, nagy mell.
Aztán 17-18 körül elér hozzájuk a fogyasztói társadalom, és onnantól a gebék a minden. A gebéknek meg nincs nagy melle. Ha van, akkor az 100% műanyag. Szóval ilyeténképpen az elvárás igazából nagyobb lett a férfiak oldaláról is: a nő testzsírszázaléka legyen 15% alatt, különben "zsírdisznó".
Hogy mekkora mellű a nőd és, hogy
MEDDIG BÍROD FELTEKERNI A KOCSIBAN A HANGERŐT.
Szerintem még mindig mindenkinek más jön be, és még jó, hogy felnőtt emberek nem savaznak valakit, mert kis melle van, mint az oviban. A nők meg mostanra meg semmilyen elvárást nem is támaszthatnak, mert akkor mit gondolnak magukról? Ezt nem is értem. Mindenkinek vannak elvárásai. Mindegy melyik nemről van szó. Ha valaki megteheti, hogy legyen neki, akkor had válasszon olyat, aki megfelel neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!