Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért egyre elnézőbbek a kis mellű nőkkel szemben?
Annak idején még amikor általános iskolás voltam, kb. 5.-6. osztálytól kezdve kigúnyolták és lenézték a fiúk azokat a lányokat akiknek nem volt látványosabb melle. Ami kb. 12-13 éves kort jelent. Most meg azt látom, kb. 15 évvel utána, hogy manapság már egyáltalán nem gáz, sőt egyre több férfi bukik a kis mellű nőkre is, vagy legalábbis egyre jobban tolerálja. Ami azért érdekes, mert a nők meg egyre kevésbé tolerálják bármilyen jellegű hibáját egy férfinak, legyen az külső, anyagi, vagy belső hiányosság.
A férfiak miért kezdenek átmenni egyre elnézőbbé, miközben a nők egyre keményebb elvárásokat támasztanak? Mi vezérli ebbe az irányba a mai világot?
Mert 12-13 évesen a fiúk még tényleg kis hülyék és a média is szépen átmosta az agyukat. Mondjuk sokaknak felnőtt korban is irreális elvárásai vannak, pl. egy vidéki étterem vagy bolttulajdonosnak, hogy a barátnője álljon be alá, akkor is, ha 5 diplomája van, vagy hót igénytelen pasik csak topmodelleket tudnak elnézni.
Szóval ez nem igaz, hogy csak a férfiak elnézőbbek, csak másképpen kritikusak, mint a nők. Férfiak jobban tudják javarészt a csúnya arcot tolerálni, a nem csinos alkatot viszont nem,stb.
Szerintem mindig is a kicsit kedvelték többen ! A kicsi mell együtt jár azzal hogy az adott nő nem kövér. Az meg fontosabb kb mindennél.
Nem kell félteni a nőket sem! Azért elég hajmeresztő elvárásaik vannak pl egy 25 éves pasival szemben ( saját lakás , BMW , 500 netó , nagy farok , sportos test , diploma ) stb megléte kell ! Ami ugye nem egyszerű ! Maximum ha pénzes a családja és a segge alá teszik ezeket !
Mintha kövér nőnek nem lehetne (az alkatához képest) kis melle....Honnan szalajtottak, utolsó?
Bár, ahogy tovább olvastam...á, inkább nem is akarom tudni.
Azért a tinikori kis mell meg a felnőttkori kis mell nem ugyanaz. Akit tinikorban piszkálnak ezzel, annak ált. nem kis melle van, hanem egyáltalán nincs - ami nem is baj ennyi idősen, mert nem mindenki ugyanakkor érik. És azért nem azt látom, hogy annyira rohangálnának azok után felnőttkorban sem, akinek nincs melle egyáltalán, hanem mondjuk kisebb melle van, de azért az is mell.
Ami még szóba jöhet, hogy felnőtt divatban vannak ruhák, amik egyszerűen ízlésesebben, jobban néznek ki olyan emberen, akinek nincs nagy melle (pl. ezek a köldökig kivágott ruhák, még akkor is, ha a kivágás nagyon szűk - B-C kosár felett úgy néznek ki az ember lányán, mintha épp egy kuncsafttól jött volna).
Ráadásul nem értem, ezen mi "elnézendő". Azt én arra használom, ha vkinek rossz tulajdonsága van vagy saját hiájából hoz egy rossz döntést... nem olyasmire, amiről nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!