Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért olyan dühösek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért olyan dühösek a szexrobotok terjedése miatt, mert veszélyezteti a hegemóniájukat?

Figyelt kérdés
A küszöbön álló szexuális forradalom (szexrobotok elterjedése) után a nők elvesztik kiváltságos pozíciójukat. A férfiaknak nem muszáj a nők kegyét keresniük, elhalmozni őket figyelemmel, hajbókolni előttük, hanem simán leakaszthatnak maguknak egy szexandroidot.

2021. máj. 21. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
95%

"A nők azért olyan dühösek a szexrobotok terjedése miatt, mert veszélyezteti a hegemóniájukat?"

Szeretnéd, hogy dühösek legyenek emiatt?

2021. máj. 22. 09:22
 62/78 A kérdező kommentje:

59

Meglepődnél h az IGAZI FÉRFIAK milyen nagy része jár prostihoz az állandó csaja mellett... Szóval ne legyél biztis benne, hogy szexrobotot nem használnának.

2021. máj. 22. 09:55
 63/78 anonim ***** válasza:
96%
És te ezt honnan tudod?
2021. máj. 22. 09:57
 64/78 anonim ***** válasza:
100%

Felteszem magából indul ki.

2021. máj. 22. 09:59
 65/78 anonim ***** válasza:
97%

62

Nem volt még csajod...szóval fogalmad nincs, milyen egy kapcsolat

2021. máj. 22. 09:59
 66/78 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, inkább keress fel szakembert. Borzasztó nagy kuszasagok vannak a fejedben.
2021. máj. 22. 10:18
 67/78 anonim ***** válasza:
96%
Mitől lenne több a szexrobot egy most is elérhető élethű szexbabától, vagy bármi más maszturbálásra alkalmas eszköztől? Hát még egy prostitól? Én ezt nem értem, hogy mégis miért helyettesítene egy élő, lélegző, szerető párt egy szexrobot, és különösen miért forradalmasítaná a szexpiacot, amikor ma is annyiféle módon lehet egyedül kielégülni. Aki párkapcsolatot keres, annak továbbra sem lesz opció a szexrobot, aki meg csak alkalmi kapcsolatokra vágyik, annak is csak ideig-óráig lesz jó helyettesítő eszköz, de ez ugyanúgy csak jó a nőknek, mert azért nőként az esetek nagyobb részében nem szoktuk szeretni a rövidebb kalandokat (aki meg arra vágyik, annak meg még mindig ott lesznek azok a pasik, akiknek most sincs gondja az alkalmi partner találásával). Szóval nem teljesen tiszta nekem, hogy a jelenlegi helyzeten mégis mit változtatna és miben forradalmasítaná a szexrobotok elterjedése? Főleg ha azt vesszük, hogy egy ilyen új technológiát meg is kell ám fizetni, és még sokáig ez a legtöbb átlagJóskának a 180 nettójával bizony elérhetetlen tétel lesz.
2021. máj. 22. 10:39
 68/78 anonim ***** válasza:
29%

"Meglepődnél h az IGAZI FÉRFIAK milyen nagy része jár prostihoz az állandó csaja mellett..."

Ez mondjuk igaz, elég sok férfi ezt csinálja párkapcsolatban, természetesen titokban.

Honnan tudom ezt?

Hát én rengeteg prostit megjártam már eddig, és sokukkal beszélgettem, és ők mesélték. Emellett sokuk kérdezi hogy van-e csajom, és mikor válaszolom hogy nincs, és nyilván ezért vagyok itt, akkor említik meg hogy a kliensek egy jelentős része párkapcsolatban él

A nők nem szoktak erről tudni

2021. máj. 22. 11:01
 69/78 anonim ***** válasza:
0%

Képzelj el egy nagyon dögös nőt akiről kinézet és viselkedés alapján nem mondanád meg, hogy robot.

És ezen felül arra van programozva, hogy a vásárlójába legyen "szerelmes" és elégítse ki a vágyait.

Lényegében ez a cél.

Lehet egyeseknek elég ha rendszeresen egyedül "elégül" ki, de sokunknak nem. Maszturbálok rengetegszer, de nem segít, mert nőre vágyom, nem a kezemre vagy műpuncira. Egy szexrobot egy jó alternatíva lenne a problémára, esélyt adhatna nekünk egy jobb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életre.

2021. máj. 22. 11:25
 70/78 anonim ***** válasza:
95%
Te a k.rvákkal arról beszélgetsz, hogy ki és miért jár hozzájuk?
2021. máj. 22. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!