Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért olyan dühösek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért olyan dühösek a szexrobotok terjedése miatt, mert veszélyezteti a hegemóniájukat?

Figyelt kérdés
A küszöbön álló szexuális forradalom (szexrobotok elterjedése) után a nők elvesztik kiváltságos pozíciójukat. A férfiaknak nem muszáj a nők kegyét keresniük, elhalmozni őket figyelemmel, hajbókolni előttük, hanem simán leakaszthatnak maguknak egy szexandroidot.

2021. máj. 21. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
86%

Heh, áltasd magad. Több ázsiai barátom és ismerősöm van (japán, kínai, thai) és mindegyikük alapvetően a saját nemzetéből válogatok, mert velük nagyobb az összhang és nincs meg annak a lehetősége annak, hogy valami ázsiai-fétises fehér férfi próbálkozzon be náluk.

Mondjuk ilyen torz gondolkodással egy értelmes nőnek se fogsz soha kelleni rassztól függetlenül.

2021. máj. 21. 18:58
 32/78 moozygoo ***** válasza:
100%

Szerintem nagy változást nem fog okozna ha ebből is tömegcikk lesz, ugyanaz mint egy guminő vagy műbrokesz, csak modernebben néz ki.

Nem kell túlmisztifikálni

2021. máj. 21. 19:11
 33/78 anonim ***** válasza:
83%
Én örülnék neki! Megoldódna a problémátok! Nem gondolom, hogy a szexlrobotok terjedésevel, ne találnék magamnak párt. Az igazi férfiak nem érik be szexrobottal! Namármost, VAGY igazi férfival vagyok együtt, (aki a tenyerén hordoz, mindent megtesz ertem, es hercegnőként bánik velem), vagy inkább nem vagyok senkivel. Az IGAZI FÉRFIAK (tehat nem te) - továbbra is hús-vér Nőt akarnának majd. Szóval kifejezetten jó lenne. Annyibol venném eszre a szexrobotok terjedését, hogy kevesebb luzer próbálkozna nálam. És mivel az incelek eddig is masszív elutást kaptak tőlem, így eztán még azt sem kellene megtennem.
2021. máj. 21. 19:12
 34/78 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő sem dühös emiatt.
2021. máj. 21. 19:29
 35/78 anonim ***** válasza:
100%

Miben más a szexrobot, mint egy prosti? Bárkinek elérhetőek. Mupuncit is lehet venni.

Semmi nem változnak

2021. máj. 21. 19:31
 36/78 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg a párom nem csak a dugás miatt van velem.

Olyan félresiklott gondolatvilagotok van, hogy félelmetes.

2021. máj. 21. 19:32
 37/78 anonim ***** válasza:
13%

tenyerén hordoz mindent megtesz jézusom na nekem pont ezért nem kell nő inkább bármi vagy a semmi

jó mondjuk leia hercegnővel nyilván hercegnőként bánnék de a sok pláza ....csa vagy hasonló elszállt agyő nővel max kur.....va ként

nyilván nem a normális nőkről beszélek akik egyenlő félként kezelik a pasikat

2021. máj. 21. 19:33
 38/78 anonim ***** válasza:
100%

Most megpróbáltam elképzelni egy szuper szexi és intelligens android robotot, aki szenvedélyes éjszakákat tölt a párommal, vacsorával várja haza, megfőzi a kedvenc ételeit, meghallgatja, esténként megmasszírozza, aztán álomba cirógatja. Ha olyan kedve van, hastáncol neki. Kertészkedik vele, túrázni jár vele, nyáron körbebringázza vele a Balatont, időnként úsznak egy jót, esznek egy gyrost a strandon és meghívják egymást egy fagyira. Salsa partikra járnak, időnként meghívják a barátaikat kerti sütögetésre. Nyári éjszakákon ölelkezve fekszenek a csillagos ég alatt a kertben, és beszélgetnek, örülnek egymásnak és hálásak a sornak, hogy egymásra találtak.

Én meg mindeközben macskás vénkisasszonyként éldegélek otthon, és munka után rengeteg időm van az összes kreatív hobbimra, nem úgy, mint most.

Az hiszem, meg is rendelem a kezdőkészletet:

[link]

2021. máj. 21. 19:44
 39/78 anonim ***** válasza:
98%

A nőket hidegen hagyja mit csináltok, amíg őket békén hagyjátok. Ha nem szemetelnétek tele a fórumot az elborult özleteitekkel, arról sem tudnánk, hogy a világon vagytok.

Mondjul szerintem azt felejtitek el sokan, akik a szexrobotokat várjátok, hogy azt meg is kell ám venni. Akik itt sírnak, hogy utaljon ki nektek az állam ingyenprostit és nem tudjátok kifizetni a szexshopokban már elérhető szilikon maszturbátorokat sem, ti hogyan szereztek be és tartotok fenn egy szexrobotot?

2021. máj. 21. 19:56
 40/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyilván a tb fizetné nekik, múltkor ez volt a remek ötletük 😂
2021. máj. 21. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!