Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért olyan dühösek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért olyan dühösek a szexrobotok terjedése miatt, mert veszélyezteti a hegemóniájukat?

Figyelt kérdés
A küszöbön álló szexuális forradalom (szexrobotok elterjedése) után a nők elvesztik kiváltságos pozíciójukat. A férfiaknak nem muszáj a nők kegyét keresniük, elhalmozni őket figyelemmel, hajbókolni előttük, hanem simán leakaszthatnak maguknak egy szexandroidot.

2021. máj. 21. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
96%
Legalább kevesebb incel siránkozna az interneten..az mindenkinek jobb lenne.
2021. máj. 21. 16:44
 2/78 anonim ***** válasza:
99%
Egy nőt mutass, aki dühös 🤔
2021. máj. 21. 16:46
 3/78 anonim ***** válasza:
93%

Melyik nő dühös?

Én pl örülnék ha elérhető lenne minden incelnek stb és akkor végre leszakadnának rólunk...

29/N

2021. máj. 21. 16:49
 4/78 anonim ***** válasza:
96%

Nem lenne ennyi hulye kerdes az biztos...

El kell keserítselek, az egesz elmeleted sz.r.. az en ferjem pl nem kenyszerbol kedveskedik.

2021. máj. 21. 16:51
 5/78 anonim ***** válasza:
93%

4

Mindjárt jönnek az incelek, és megmagyarázzák hogy de.. :D

2021. máj. 21. 16:52
 6/78 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem több elmebeteg merészkedik majd elő, mert hamar uncsi lesz, hogy a robot nem sikít/sír mikor verik, erőszakolják, de ezen túlmenően egyáltalán nem hat meg a robotok "forradalma".

Amelyik férfi életében helyettesíti a társat a robot, az eleve alkalmatlan volt párnak. Emellett, sokan közülük, épp úgy rá fognak unni a szex babára, legyen az bármilyen élethű, ahogy a jobb és bal kezükre. Épp úgy nem fognak tudni szeretet adni, épp úgy nem vágynak majd a pasi rá, ahogy más szex kellék se.

Múló hóbort lesz a többség számára.

Ha majd már annyira fejlettek lesznek, hogy főzni és takarítani is tudnak, én is beszerzek egyet.

2021. máj. 21. 16:55
 7/78 anonim ***** válasza:
98%
Én pont nem vagyok dühös, sőt inkább örülök. Kevesebb szexuálisan frusztrált idegbeteg mászkálna az utcán.
2021. máj. 21. 17:00
 8/78 anonim ***** válasza:
80%
Az a réteg, aki szexrobotra van szorulva ahhoz, hogy szexhez jusson, nem foszt meg semmitől, ha robotokra gerjed és nem rám.:) Tőlem aztán dughatják a pasik ahova akarják, akár egymás se...gébe is, ahogy ma egyre nagyobb divat.
2021. máj. 21. 17:04
 9/78 anonim ***** válasza:
100%
ennyi a nők örülök a pasi is örülnek gond megoldva
2021. máj. 21. 17:10
 10/78 anonim ***** válasza:
98%

Eddig akárhányszor láttam felmerülni a témát az oldalon, a nők mindig támogatták. Valószínűleg visszaszorítaná az erőszakolásokat és a kényszerített prostitúciót, és remélhetőleg itt is kevesebben siránkoznának minden nap. Csupa előny.

Mellesleg az a férfi, akinek egy robot kéne amúgy se jöhetett volna szóba nálam, szóval én nem veszítek semmit.

2021. máj. 21. 17:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!