Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen csúnya férfiaknak van értelme IP címmel fenyegetőzni?
Figyelt kérdés
Abszolút nem írnak vissza a nők, nyilván attól nem fog akarni ha megírom az IP címét és mondom hogy így tudom hol lakik de legalább megijed mert így sem úgy sem fog írni2021. máj. 21. 08:40
11/41 anonim válasza:
Kedveltesd meg magad vele.így lett volna helyes.
12/41 anonim válasza:
Ha engem fenyegetnél meg egy ilyennel, akkor jót röhögnék, hogy milyen retardált vagy. :D
13/41 anonim válasza:
és mégis mire elég ha az IP címét tudod. Tessék az enyém:
10.902.556.895
Hol lakom hülyegyerek?
14/41 anonim válasza:
Nem hiszem el, egy ilyen agresszív, pszichopatán nevettek, amikor az ilyenekből lesz az erdei erőszakoló késelő “bosszúból”, nem mintha ártott volna neki bárki, szóval nincs is mit megbosszulni..
15/41 anonim válasza:
Párszor fenyegettek már meg IP címmel és az első pár alkalommal (amolyan tizennégy éves koromban) nagyon megijedtem. Mostanra rájöttem, hogy üres fenyegetőzés és a saját értéktelenségét és szánalmasságát mutatja meg a férfi.
16/41 anonim válasza:
Pár év zsebhoki és elmegy megerőszakolni ezeket a nőket..
17/41 anonim válasza:
Az ilyen kérdések miatt kéne korlátozni a nők szexualitását. Akkor a kérdező nem gondolkodna ilyesmin, hanem szexelne egy vele egy szinten álló nővel.
18/41 anonim válasza:
Tennéd ezt jogon, hogy... ?
19/41 anonim válasza:
A kérdezőnek és a hozzá hasonlóknak kellene megtanulni normálisan feldolgozni az elutasítást, írom ezt szintén sikertelen férfiként.
20/41 anonim válasza:
18: A nem egyenjogúság nem működik. Én a férfiaknak több jogot, a nőknek meg kevesebbet adnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!