Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta vagy egyedül? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta vagy egyedül? Miért nincs párkapcsolatod szerinted?

Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 08:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Sosem volt párom.

Hogy miért, hát, az elmúlt évek tapasztalataiból, megfigyeléseimból arra tudok gondolni, hogy nincs szexuális vonzerőm, nincs meg a "kémia" sokszor.

Meg az is szerepet játszik, hogy aki nekem tényleg (nagyon) szimpatikus lenne, tetszene, annak vagy van már kapcsolata, vagy jobb pasit akar nálam, mert végülis kaphat nálam jobb partit is.

Gimiben főleg az utóbbi esettel szembesültem, most meg az előbbivel. Egyetemen van egy kedves szaktársnőm, akin érzem, hogy v.szeg a relatív nagy korkülönbség ellenére is lenne nála esélyem, csak hát van párja, pont azért, mert emberileg/szellemileg nagyott ott van a csaj. Kapufa.

Ez van.

21F

2021. máj. 20. 09:45
 32/35 anonim ***** válasza:
90%

5 éve nincs komoly. Azóta voltak kalandjaim és pár hónapos "járásaim", de ezeket nem tekintem kapcsolatnak. Azért nem jön össze hosszabb távú dolog, mert már görcsösen akarom (a covid és az 1 év home office óta különösen). Rátesz pár lapáttal az elmúlt években kialakult depresszióm miatti alkoholizmusom, amivel a barátaimat is sikerült elveszítenem. Ez még nagyobb magányt jelent, erősebb vágyat egy társ iránt, még több görcsösséget, ami miatt nem fog összejönni, szóval ördögi körbe kerültem. Nagyon nehéz lesz belőle kimászni, de muszáj, ha társat szeretnék.

30F

2021. máj. 20. 13:27
 33/35 anonim ***** válasza:

32

Az, ha látod hogy az alkohol nem segít rajtad, már az első lépés a gyógyuláshoz. Kitartást, nem lesz könnyű de megéri!

2021. máj. 20. 16:22
 34/35 anonim ***** válasza:
5 éve. Nem keresek, be vagyok fordulva. A korábbi kapcsolataim nem voltak igazán jók, ugyanolyat nem szeretnék, másmilyet nem tudom, hogyan találhatnék, úgyhogy egyelőre ez így is marad. 44f
2021. máj. 23. 04:58
 35/35 anonim válasza:
61%

Sose volt senkim. Régen annyira tönkrevágták az önértékelésem, hogy nem bízok meg senkiben. Amúgy meg sajnálom rá az időt is.

24F

2021. máj. 24. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!