Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta vagy egyedül? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta vagy egyedül? Miért nincs párkapcsolatod szerinted?

Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 08:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
51%

Sosem volt párom. Nincs bennem semmi vonzó, beszélgetni sem tudok a nőkkel...

31F

2021. máj. 19. 10:26
 22/35 anonim ***** válasza:
46%
4 éve vagyok egyedül, és azért nincsen párkapcsolatom, mert nem szeretnék. F50.
2021. máj. 19. 10:38
 23/35 anonim ***** válasza:
78%
3 éve már, de jórészt távkapcsolat volt (300 km), így aztán borítékolható volt az, hogy nem fog sokáig tartani. Azóta miért nincs? A környezetemben nem találok valahogy olyan nőt, aki nyitott rám, bár egy ilyen falutól csak messzebbre kell néznem alapból is, ha ismerkedni szeretnék. Aztán ugye az emberi tényező: egy ideje totálisan befordult, életunott lettem, így amíg ezen nem tudok javítani, az ismerkedősdi is egy kínszenvedés számomra.
2021. máj. 19. 10:56
 24/35 anonim ***** válasza:
63%
7 éve. A külsőm átlag alatti, a személyiségem unalmas, semmilyen, élőben már rég nem ismerek meg lehetséges jelölteket, net nem pálya. Biztos, hogy már így is maradok, pedig csak szexkapcsolatra lenne igényem, amit elvileg még egyszerűbb is összehozni, főleg nőként... (30 leszek nyáron)
2021. máj. 19. 11:15
 25/35 anonim ***** válasza:
77%

Kb 2,5 éve.

Okok:

- nem keresek aktívan... egyrészt annyira még nem hiányzik, hogy felmenjek társkeresőre pl., másrészt meg külsőleg szeretném magam összeszedni egy kicsit, mielőtt belevágok, ha majd igen (van 2 fogam pótlás alatt, picit még szeretnék fogyni stb.)

- introvertált vagyok, és közeli barátom, baráti köröm sincs sok / nagy, hogy közöttük ismerkedjek

- jelenleg nem vagyok egy klasszikusan a férfiak által vonzónak tartott kinézetű nő, és nagyon nem szólítanak le (aki igen, az apám-nagyapám korú, alkesz, drogos, rajcigány, láthatóan elmezavaros, f...agyú egyéjszakás bunkó, vagy ezeknek a keveréke, az meg nem kell) - ezzel nem a férfiakat akarom szekálni, mert sztem tök normális, hogy nem az én külsőmhöz vonzódnak, de attól még beletartozik az igazságba, ha már rákérdeznek

- depresszióra hajlamos vagyok, néha ez biztos megmutatkozik rajtam, és rossz lesz a kisugárzásom

- jelenleg / az elmúlt egy évben meg covid, kimozdulás hiánya (amikor a nagyobb lezárások voltak, akkor még mozogni is itthon mozogtam, mert belváros környékén lakom panelban, nincs a közelben olyan zöldterület, ahova szívesen mentem volna mozogni; a hobbijaimat meg nem tudtam űzni)

31N

2021. máj. 19. 11:17
 26/35 anonim ***** válasza:
59%
Sose volt még barátnőm. Nem próbálkoztam soha senkinél, mert felesleges. Nagyon szeretnék feleséget, de sajnos reménytelen.
2021. máj. 19. 11:28
 27/35 anonim ***** válasza:
71%

24 éve vagyok egyedül ronda és önbizalom hiányos vagyok régen néhány lány érdeklődött irántam de az én hibám miatt nem jött össze

24/F

2021. máj. 19. 12:28
 28/35 anonim válasza:
62%

20 kerek éve.

Sose volt még barátnőm.

Persze az én hibám is, nehezen kezdeményezek, zárkózott vagyok.

Pedig sok csúnyább barátom van akinek már volt több barátnője is.

20F

2021. máj. 19. 15:29
 29/35 anonim ***** válasza:
93%
Világéletemben egyedülálló voltam, egy alapbetegség miatt.
2021. máj. 19. 20:09
 30/35 ahogy hívnak válasza:
90%

14 éve. Közben volt egy féléves kalandom, ha ez számít, de hosszútávú kapcsolatom 14 éve nem volt.

Szerintem főként fejben dől el, értem ez alatt azt, hogy milyen a kialakult énképed, mennyire ismered és tudod elfogadni önmagad - ugyanis ha magad nem tudod elfogadni, akkor nem leszel elégedett, ami miatt simán meg tud hiúsulni egy kialalkuló félben lévő kapcsolat, mert nyomot hagy a viselkedéseden.

Nekem sok a frusztrációm, és valószínűleg túl nagyok az elvárásaim, ezért is nem keresek már párt. A párkereső oldalakat amúgy is kerülöm, jobb szeretem a természetes ismerkedést.

Elég idealistának hangzik mindez, de én így gondolom.

Nem jó egyedül lenni, de van, hogy jobb, ha egyedül marad az ember.

2021. máj. 20. 07:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!