Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy egyedül? Miért nincs párkapcsolatod szerinted?
1,5 éve. Nem keresek mert nen találok megfelelőt, és a jelenlegi élethelyzetemben nem élvez prioritást.
Ha mindenáron akarnék, könnyen lehetne. Majd eljön az ideje.
24F
Én 3 éve vagyok egyedül. Azért mert nem találom az igazit és ez a covid sem könnyíti meg a dolgot...
Egyébként se látok sokat az arcokból, de maszkban (és párás szemüveggel) méginkább esélytelen a dolog 🤷♂️
Lassan 3 éve.
Egyszerűen nincs kedvem társkeresőn szenvedni, meg helyekre elmenni. Mondhatni "nincs életem". De már nagyon régóta, a covid 1%ban változtatott az életmódomon. A egyetemen meg csak lányok vannak.
Exem után 2 evig voltam egyedul. Mert csak nőseket, vagy életképteleneket vagy igenytelen higiéniátlan stb találtam csak a neten.
Aztán végre lett barátom aki helyes igényes okos lehet rá alapozni is.
2 évig tartott megtalálni a tűt a szenakazalban de úgy, hogy én már le is mondtam arrol hogy valaha párom lesz. Hajam is levágattam, feladtam az edzést is, lemondtam az életről is a jövőképeimről is. Azaz siman szexkapcsolat érdekelt már csak, más semmi sem, erre abbol lett szerelem.
De olyan szinten feladtam előtte mindent, hogy ma sem bírok még abbol felállni. Nem edzek, nem táplálkozom rendesen, még mindig nem "élek", még mindig nem kaptam vissza a korábbi önmagam, párom veri csak belém a lelket, hogy de adjak már magamra.
Komolyan szerintem azért kaptam őt fentről hogy ne mondjak le az életemről.
4 éve vagyok egyedül. Nincs normális pasi, én meg túl normális nő vagyok. Voltak, vannak próbálkozók, de általában nem lesz belőle semmi.
44N
*párom veri belém a lelket, hogy szedjem már össze magam
Ki van akadva azon hogy a képeken 2 éve hogy néztem ki(bomba nő),és ahogy most kinézek..
Hát ez azért nem egy pozitív dolog.
Ha engem valaki azzal cseszegetne, hogy régen hogy néztem ki, bezzeg most milyen ronda vagyok, nem hallgatnám sokáig :(
Igaza van. Teljesen leeresztettem. Az sem erdekel pl, ha kopik a körömlakkom. Egyszerűen új design-nak gondolom, egyedinek. Itt tartok még mindig. Nagyon kibuktam a 2 év alatt.
És azért tenyleg legyen már ápolt egy nőnek a körme..csak épp még mindig marhára nem erdekel a körmöm..
Szerintem tenyleg ahhoz kaptam hogy felálljak. Csak borzalom nehezemre esik.
3 ève. Azért mert nehezen tudok ténylegesen megnyílni másoknak, nagyon szívesen beszélek másokkal, élvezem mások társaságát, de ez jelen van. A másik pedig ,az hogy egy idő után baromi unalmas társkeresőkön lógni, mindig mindent újra az elejètől.. Kicsit kezdek kétségbe esni, hogy velem van a probléma? De azért bizakodó vagyok :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!