Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos (se barátok, vagy kevés, se párkapcsolat) 30-asok! Nem féltek, hogy egyedül maradtok és úgy öregedtek meg? Én már rettegek, mióta elhagyott a menyasszonyom egy másik férfiért fél éve. A megcsalás nagyon kegyetlen halálfélelmet tud generálni.
Volt majdnem 3 évem, amikor kezdtem feladni, mert próbálkoztam is több nőnél is.
31 évesen ért véget akkor az utolsó kapcsolatom, azaz érdekes, hogy addig viszont mindig volt valakim folyamatosan.
Aztán majdnem 3 évig semmi nem jött össze.
És igen így ahogy mondod....sajnos a barátoknak gyerekük lett, más életük lett, a java elköltözött...alig maradt 1-1.
Igen azt hittem, hogy erre csúnyán ráb**asztam. De végül csak összejött :)
Nincsenek illúzióim annak kapcsán, hogy nehezebb így néha, de nem félek, így jól megvagyok egyedül.
30/f
Engem is megcsaltak, majd elváltam.
Egy ideje egyedül vagyok. Most még közelebb a harminchoz de nemsokára a negyven felé billen a mérleg. Engem ez zavar hogy basszus 6 év és 40 leszek....
Az hogy egyedül maradok öreg koromban nem zavar. Valahogy mindig is úgy éreztem hogy én egyedül fogok élni öregen. Az zavar ami most van, hogy most vagyok egyedül amikor még fiatal vagyok. Rossz ember sem vagyok, mégis ezt dobta a gép. Viszont kitöltöm az időmet hobbikkal, batátokkal, sporttal, és ez éltet. Neked is javaslom!
2-es vagyok.
Szinte ugyanígy voltam mint te , az első időszak szenvedés volt. és kb. a történet is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!