Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj?
Mivel nem ismerünk, erre nem tudunk válaszolni, de ha ismernénk, valószínűleg akkor sem tudnánk.
Egy pszichológus esetleg segíthetne, bár én kóklernek tartom őket, de sokan bíznak bennük.
De igen, én is és sok más férfi ilyen nőt keres, mint amilyen te vagy. Akik eddig a párjaid voltak, ők nagyon agybajosak lehettek, ne egy alkoholista vagy drogfüggő alapján szűrd le, hogy milyen nőt akar az átlag.
Hidd el, nagyon értékes nő vagy, és ne akarj megváltozni, én nagyon örülnék ha találkoznék ilyen nővel, csak túl fiatal vagyok hozzád :/
A kérdésre meg tényleg nehéz így választ adni, szerintem is csak nem volt szerencséd. Ha társkeresőn próbálkozol, próbáld meg leírás alapján eldönteni, hogy ki a normális.
Semmiképp ne add fel, gondolj bele, ha megtalálod az igazit, ő nagyon értékelni fog téged.
Jó látni, hogy még vannak ilyen nők is, már azt hittem nem is létezik ilyen.
Egyszerű: nem használod az eszed. Ki is emeled magadról: " szenvedélyes, érzelemmel teli, romantikus nő", a szellemi képességeidre viszont egy szóval nem utalsz. Azaz olyan vagy, mint a tipikus nő, nem az eszével gondolkodik, hanem az érzelmeivel. Azokat meg könnyű átverni, elég szépeket mondani, romantikusnak látszani, szenvedélyesnek lenni, aztán már rohansz is a karokba, amik később megvernek. És mivel nem használod az eszed, nem tanulsz ezekből, hanem bízol abban, hogy ezúttal majd más lesz. De nem lesz.
Az intelligens férfiak is ezért nem választanak téged. És pont ezért sem tudsz rájönni magadtól a hibádra, mert nincs mivel. Paradox helyzet. De legalább kisegítettelek. Már persze, ha egyáltalán elgondolkodsz ezen, mert lehet holnapután ugyanúgy rohansz majd ahhoz, aki kihasznál meg megver, csak mert milyen romi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!