Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem akarok keseregni, csak szeretném megfejteni valamit, és remélem tudtok segíteni. 33 éves vagyok, szenvedélyes, érzelemmel teli, romantikus nő, nem tartom magam csúnyának, és tudok szeretni, tisztelni a társam. Úgy érzem eltérek az átlag nőktől, mert nem érdekel a férfiak vagyona, pénze, saját magam tartom el 19 éves korom óta. Annyiszor tartottam már önvizsgálatot, hogy mi lehet a baj, velem van, vagy a férfiakkal? Egész életemben megtettem mindent a párjaimért, kiálltam értük, mégis alkoholista, drogos, játékgépfüggő férfiak voltak a párjaim, őket vonzom, és a vicces az, hogy én nem iszom, nem dohányzom, és nem élek semmiféle kábítószerrel. Keményen dolgozom vannak álmaim, de már nagyon el vagyok keseredve, mert kihasználnak, kihasználják a szívemet, és eddig minden párkapcsolatomban megvertek, holott nem csaltam meg senkit. Mi a lehet a baj? Lehetséges, hogy az van megírva, hogy soha ne találjam meg a párom?

2016. nov. 27. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Teljesen pontos választ nem lehet írni. Mivel nem ismerlek, így azt tudom mondani hogy rossz alakokkal kezdtél. A leírtak alapján ezek az egyedek nem ütik meg a férfi szintet. Az én szememben ezek csak állatok. Jobb esetben engedelmes munkás nevelhető belőlük, de semmi több. Az ilyeneket kerüld el és próbálj intelligensebb férfiakkal ismerkedni.
2016. nov. 27. 19:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy én szeretnék megismerkedni intelligens férfiakkal, ez a cél,de mindig csak az ilyen pasik találnak meg, és nem tudom miért?Én azt hittem, hogy minden pasi olyan nőre vágyna, amit én adtam nekik, szerelemre, szenvedélyre, de ezek szerint nem. Az intelligens férfiaknak meg pontosan nem az olyan típusú nők kellenek, mint én, hanem a könnyű nők, és őket el is veszik feleségül.
2016. nov. 27. 19:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Khm kikérem magamnak. Én olyan nőt keresek aki a társam lehet egy hosszú úton. Nem kell sem könnyű nő, sem egy fogatlan farkas. És muszáj most már megkérdeznem hogy mégis hol ismerkedtél hogy csak ilyeneket találtál?
2016. nov. 27. 19:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért jó, hogy vannak ilyen nők is! Lehet félresiklott valami? volt olyan pont a múltba? vagy nem voltál sosem olyan szociális lény? Szerintem az a baj hogy túlságosan is elrejted magad, Ha vannak értékeid azokat vedd elő, kezdj el gyúrni rá, öltözz igényesen, változtass, fedezz fel új helyeket, ahol új emberekkel találkozol, s megismerkedsz olyanokkal akiknek szimpatikus vagy. Nem tudom hogy élsz, de a világban Rengeteg egyedülálló magányos férfi éli az életét hasonló tapasztalattal, igy nem lehetettlen olyat kifogni.
2016. nov. 27. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismerünk, erre nem tudunk válaszolni, de ha ismernénk, valószínűleg akkor sem tudnánk.

Egy pszichológus esetleg segíthetne, bár én kóklernek tartom őket, de sokan bíznak bennük.

2016. nov. 27. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:

De igen, én is és sok más férfi ilyen nőt keres, mint amilyen te vagy. Akik eddig a párjaid voltak, ők nagyon agybajosak lehettek, ne egy alkoholista vagy drogfüggő alapján szűrd le, hogy milyen nőt akar az átlag.

Hidd el, nagyon értékes nő vagy, és ne akarj megváltozni, én nagyon örülnék ha találkoznék ilyen nővel, csak túl fiatal vagyok hozzád :/

A kérdésre meg tényleg nehéz így választ adni, szerintem is csak nem volt szerencséd. Ha társkeresőn próbálkozol, próbáld meg leírás alapján eldönteni, hogy ki a normális.

Semmiképp ne add fel, gondolj bele, ha megtalálod az igazit, ő nagyon értékelni fog téged.

Jó látni, hogy még vannak ilyen nők is, már azt hittem nem is létezik ilyen.

2016. nov. 27. 20:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: nem használod az eszed. Ki is emeled magadról: " szenvedélyes, érzelemmel teli, romantikus nő", a szellemi képességeidre viszont egy szóval nem utalsz. Azaz olyan vagy, mint a tipikus nő, nem az eszével gondolkodik, hanem az érzelmeivel. Azokat meg könnyű átverni, elég szépeket mondani, romantikusnak látszani, szenvedélyesnek lenni, aztán már rohansz is a karokba, amik később megvernek. És mivel nem használod az eszed, nem tanulsz ezekből, hanem bízol abban, hogy ezúttal majd más lesz. De nem lesz.

Az intelligens férfiak is ezért nem választanak téged. És pont ezért sem tudsz rájönni magadtól a hibádra, mert nincs mivel. Paradox helyzet. De legalább kisegítettelek. Már persze, ha egyáltalán elgondolkodsz ezen, mert lehet holnapután ugyanúgy rohansz majd ahhoz, aki kihasznál meg megver, csak mert milyen romi.

2016. nov. 27. 20:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nincsenek elvárásaid. Tök szép minden amit adni tudsz másnak, csak éppen magadat felejted el tisztelni meg szeretni. Tűnhet pszicho maszlagnak, de addig mástól sem várhatsz megbecsülést, míg magadnak nem adózol ennyivel. A miértekre pedig nem itt keresd a választ, hanem szakembernél. Mélyebben gyökerezik a problémát, mint amit holmi önvizsgálgatással fel tudsz fedni.
2016. nov. 27. 21:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem itt keresem a válaszokat, csak kíváncsi voltam a véleményekre. Sokan itt rossz következtetéseket vonnak le az alapján amit leírtam. Egyáltalán nem rohantam a párom után miután bántalmazott, szakítottam vele, azért van tartásom. A probléma ott kezdődik, hogy a kapcsolatom jól kezdődik, és csak későn derül ki, hogy olyan emberrel kötöttem össze az életem aki hajlamos a játékgépezésre holott előtte nem csinálta, vagy ha kudarc éri akkor elkezd inni, vagy megkap mindent, és ennek ellenére megcsal. Már elnézést, nem vagyok tipikus nő ahogy valaki fogalmazott. Nem írtam a szellemi képességeimről?Főiskolát végeztem, író vagyok. Az tény és való, hogy a gyermekkorban elszenvedett sérülések vagy az anya halála, problémát okozhat a jövőbeli párkapcsolatokban. Egyébként nem szoktam interneten ismerkedni abban semmi személyes nincsen, és a rendkívüli dolgokat, a varázst nem láthatjuk meg egymás szemében. Az élet sodorta az utamba az eddig párjaimat, nyilván valami céllal, valami tanulási szándékkal. Ha az a gond, hogy én nem tudok felejteni és túllépni két perc alatt, és ismerkedni az egyik percről a másikra, mint a legtöbb nő, akkor ne is legyen párom. De a férfit meg akarom érteni, és megismerni a lelkét. Valaki azt írta, hogy nincsenek igényeim a férfiakkal szemben?Hogyne lenne. Nyilván nem az olyan férfiak akikkel eddig megismerkedtem.
2016. nov. 28. 07:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Az összeköltözéssel várni kell. Udvaroljon, randizgassatok...de legyél távolságtartó, kiismerhetetlen...egy láthatatlan fal közöttetek. Miért? Mert a férfiak a titokzatos nőket szeretik. Akit kiismernek, az már nem érdekes. Közben figyeld...ne higgyj el mindent amit mond/persze ezt ne hangoztasd/Aki már bizonyított, azt engedd magadhoz közel.Tudom, ismeretség alatt leplezik negatív tulajdonságukat, de intő jelek vannak. Sikerülni fog...kitartás.
2016. nov. 28. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!