Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem akarok keseregni, csak szeretném megfejteni valamit, és remélem tudtok segíteni. 33 éves vagyok, szenvedélyes, érzelemmel teli, romantikus nő, nem tartom magam csúnyának, és tudok szeretni, tisztelni a társam. Úgy érzem eltérek az átlag nőktől, mert nem érdekel a férfiak vagyona, pénze, saját magam tartom el 19 éves korom óta. Annyiszor tartottam már önvizsgálatot, hogy mi lehet a baj, velem van, vagy a férfiakkal? Egész életemben megtettem mindent a párjaimért, kiálltam értük, mégis alkoholista, drogos, játékgépfüggő férfiak voltak a párjaim, őket vonzom, és a vicces az, hogy én nem iszom, nem dohányzom, és nem élek semmiféle kábítószerrel. Keményen dolgozom vannak álmaim, de már nagyon el vagyok keseredve, mert kihasználnak, kihasználják a szívemet, és eddig minden párkapcsolatomban megvertek, holott nem csaltam meg senkit. Mi a lehet a baj? Lehetséges, hogy az van megírva, hogy soha ne találjam meg a párom?

2016. nov. 27. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Első körben hadd kérdezzek valamit, kérdező. Apukádnak nem voltak gondjai az itallal? Mert valószínűleg ott kell az okokat keresni.

Képzelj el egy kislányt, aki szeretné, ha az apukája szereti. Csakhogy ezt a szeretetet sohasem kapja meg. Tudat alatt örökké vágyni fog rá, és az olyan pasik fognak neki tetszeni, akik viselkedésükben az apát mintázzák. Márpedig az alkoholbetegeknek a civil életben nagyon is hasonló a viselkedésük. Te az ismerkedéskor nem tudod róluk, hogy alkeszok, (vagy más függőség rabjai), de a viselkedésmintájuk alapján ezekbe szeretsz bele, mert apukádat keresed.

Ha pedig a férfiak lelke érdekel, írj privit. Szívesen elbeszélgetek veled erről. Ugyanis mindig azt mondtam, hogy a sikeres párkapcsolat titka, hogy megismerjük a másik nem lelkivilágát, gondolkodásmódját. Úgy érzem, nekem 57 éves koromra elég jól sikerült. És amiben jó az ember, arról szívesen beszélget.

2016. nov. 28. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

"Udvaroljon, randizgassatok...de legyél távolságtartó, kiismerhetetlen...egy láthatatlan fal közöttetek. Miért? Mert a férfiak a titokzatos nőket szeretik. Akit kiismernek, az már nem érdekes. "

És megérkezett az újabb pi.csamagazinos bölcsességeket mantrázó fruska.

Ja, ezek pontosan azok a tanácsok, amikkel egy amúgy komoly párkapcsolatot kereső férfinál is el tudod azt érni, hogy max dugásra tartson jónak, de azt is csak addig, amíg talál egy értelmes nőt, aki nem gagyi "taktikázásokkal" próbálja meg azt pótolni, hogy értékelhető személyiség és ész híján nincs mivel megfognia egy férfit.

Ellenben aki csak "vadászni" akar, azokat remekül össze lehet ezzel gyűjteni.

2016. nov. 28. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, a legutóbbi kommenteddel is csak igazoltad, hogy jogos, amit mondok. Abszolút irracionálisan állsz a kérdéshez, és folyamatosan erre utaló dolgokat mondasz: író vagy, a netes ismerkedés személytelen, az élet céllal meg tanulási szándékkal sodor az utadba embereket (utóbbi egyenesen röhej, már bocs).

Továbbra is tartom, amit mondtam. Ez a világnézet, hozzáállás elég gyakran hozza magával az átélt negatívumokat.

2016. nov. 28. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Két problémás rész van itt. Az első az, hogy állításod szerint téged nem találnak meg az intelligens férfiak, csak az ilyenek.

Itt két eset lehetséges:

- ez vagy tényleg így van, és akkor azon kell elgondolkozni, hogy az értelmes férfiak vajon miért nem tartanak megfelelő jelöltnek, mi az, ami visszatartja / elriasztja őket.

- vagy ez nem is így van, próbálkoznának ők is, csak te nem őket veszed észre, hanem azokat, akikről rendre kiderül, hogy ugyanaz a típus, akivel mindig megszívod.

Első lépésként ezen kéne elgondolkoznod, hogy a te esetedben melyik igaz, és akkor annak fényében lehet elgondolkozni azon, hogy mit is lehetne tenni a helyzet javítása érdekében.

A másik problémás rész, hogy te nem csak, hogy rendre ilyen palikkal futsz össze, de rendre összze is jösz velük, majd utólag meglepődsz, hogy jéé, hát ez a pali nem is olyan, mint amilyennek elképzeltem.

Na most ez egy olyan dolog, hogy ha egyszer fut bele az ember, akkor van ilyen, ha egymás után kétszer, akkor az már erősen gyanús, ha meg zsinórban ezt tapasztalja, akkor elég jó magabiztonsággal levonható, hogy sz.@rul ismerkedsz. És láthatóan nem tanulsz.

A kérdésedet és a válaszaidat olvasva én is #7es válaszoló válaszát tartom a legvalószínűbbnek, még ha keményen is fogalmaz.

Abból, amiket és ahogy írsz, elég élesen az a kép jön le, hogy te nem ésszel és értelemmel állsz az ismerkedéshez, hanem a sors által utadba sodort FÉRFIT keresed, akivel rögtön ott a varázs, a bizsergés, a zsigeri, megmagyarázhatatlan ösztönös érzés, hogy igen, Ő az.

Magyarán az összes tipikus bölcsèszkislányos elszállt maszlagot.

Az ilyen lányokat meg aztán tényleg gyerekjáték átverni, mert az összes fellengzősen megfogalmazott lózung igaziból nem más, mint egy alap jó fellépés okozta kedvező első benyomás, amihez te a nagy felindulàsodban hozzágyártod a többit.

Ez az ún. holdudvar-hatás, hogy a kezdeti első jó benyomást aztán igyekszel a személyisége más részeire is kivetíteni, és beleringatni magad, így ahelyett, hogy megismernéd, inkább egy fantáziafigurát építesz fel köré.

Így neki gyakorlatilag tennie se kell azért, hogy átverjen, mett becsapod te magad helyette is.

2016. nov. 28. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:

"mégis alkoholista, drogos, játékgépfüggő férfiak voltak a párjaim"

Na igen, tipikus olyan "apróságok", amik elsőre fel sem tűnnek...ja mégsem.

Inkább az a kérdés, hogy mindezen súlyos jellemhibák ellenére, miért állsz szóba ezekkel a férfiakkal?

1. nyilvánvalóan nem érdekelnek a belső értékek, hiszen a felsorolt tulajdonságoknál egy átlagos ember esetében sokkal rosszabak nem nagyon léteznek (illetve amelyeknél igen, azok a Bpi fegyházban tengetik a napjaikat)

2. Állításod szerint a pénz sem érdekel.

Nos, akkor mi az ami mindezeken kívül számíthat neked egy férfi kiválásztásánal...Van egy nagy nagy igazság, az oylan esetekre, amikor minden féle bonyolult belső, és egyéb vizságalatok után sem jutunk eredményre. Ez lenne az Occam borotvája.

A helyes megfejtéseket várjuk alább, a nyertesek között kisorsolunk egy hordozható mikrofont.

2016. nov. 28. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!