Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta vagy egyedül? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta vagy egyedül? Miért nincs párkapcsolatod szerinted?

Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 08:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%

6 éve vagyok egyedül. Szerintem azért vagyok egyedül, mert nem keresek senkit. Az életemhez a partnerkapcsolat nem tesz hozzá, inkább -a kapcsolat fenntartásának időigényessége miatt- elvesz belőle. Semelyik célomhoz nem vinne közelebb a partnerkapcsolat. Igen jól megvagyok egyedül, szexkapcsolat nem érdekelt eddig sem. Nem, nem mondtam le az életemről, sőt, kezembe vettem az irányítását.

További hasznos időtöltést kívánok!

2021. máj. 19. 08:50
 12/35 anonim ***** válasza:
46%

12#Hát én férfi nèlkül vagy minimim ffivel szex nélkül nekem nem megy. Akármilyen extrém hasznos is lenne az életem.

Nem vagyok egy világ megmentője típus.

6.voltam

2021. máj. 19. 08:54
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

Fél éve vagyok egyedül. Az előző kapcsolatomat már elengedtem, ismerkedtem is már. A társkeresők világa nem jön be, így néhány randi után abbahagytam és inkább koncentrálok továbbra is magamra.

Jó lenne valaki, mert elég hosszú kapcsolat volt és megszoktam, hogy van mellettem valaki. Viszont csak azért nem szeretnék párt, hogy ne legyek egyedül,pedig néhány randipartnerrel már összejöhettem volna. De egyelőre jó így is.

26/N

2021. máj. 19. 08:55
 14/35 anonim ***** válasza:
65%

08:50-es vagyok

Kedves 08:54-kor kelt hozzászólás írója! Különbözőek vagyunk. Én megtanultam kreatívan szublimálni a libidóm, ezért -a másik nem felé szóló megbecsülés legmagasabb hangján mondom ezt- a szex sosem volt igazán erős mozgatórugó az életemben. Megvan annak is az értéke és helye egy szerelmi kapcsolatban természetesen.

2021. máj. 19. 09:02
 15/35 anonim ***** válasza:
46%

15#en ezt amúgy értékelem is.

Igen masok vagyunk, te valószínű bőven erősebb tudatosabb célorientáltabb kiegyensúlyozottabb is.

Én meg nem.nekem a halálom az apáca élet.csoda hogy élek még. Csodának élem meg a párom.

2021. máj. 19. 09:22
 16/35 anonim ***** válasza:
90%

10 éve. 58F

Miért? Nyúlcipő ha kezd rámmelegedni valaki.

Nem adom fel a függetlenségemet.

2021. máj. 19. 09:35
 17/35 anonim ***** válasza:
52%
Régóta és azért, mert számomra nagyon fontos, hogy a nő kezdeményezzen, vagy legalább jeleket adjon, mert ebből érzem, hogy engem akar a több száz udvarlója közül, nem csak éppen ecc-pecc-kimehetsz rám esett a választása.
2021. máj. 19. 09:39
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem volt még senkim,így én is évek óta egyedül vagyok.Nem vagyok szép,sőt kifejezetten átlagon aluli a külsőm,mellé visszahúzódó vagyok.Akivel pedig valami csoda folytán beszélgettem is,mindenki csak szexet akart. 22/N
2021. máj. 19. 10:00
 19/35 anonim ***** válasza:
50%

Lassan 2 éve. Az első és azóta is utolsó barátnőm akkor szakított velem. Előtte azért biztos ami biztos meg is csalt.

Eléggé magam alatt voltam, szerintem 100%-ban azóta sem hevertem ki a dolgot.

Továbbá, alapból sem tudok csajozni, nehezen ismerkedem, nem tudom mit mondjak, hogyan közelítsek bárki felé. Barátaim ,haverok rengeteg van, de nagyon-nagyon kevés csaj van az "állandó társaságomban". Hiába járunk össze minden hétvégén haverok, aki volt nő köztünk, azok mind az exeink már.

Így elég nehéz.

Aztán, szarul nézek ki, kb 3-4 éve elkezdtem kopaszodni, mostanra nagyon durván megritkult a hajam. A teljes kopaszság meg nem áll túlzottan jól.

Csóró is vagyok, szar végzettséggel, szar melóval. Hiába van egy saját lakásom és nyaralóm (örökség), amúgy nem tudnám egyiket sem fenntartani, így szülőkkel élek. Jogsim, kocsim nincs, 90% eséllyel nem is lesz, nem tudnék fenntartani egy autót és nem is látom értelmét.

Összefoglalva: előnytelen külső, rossz szociális érzék (legalábbis a nőkhöz), rossz anyagi helyzet, nincs lehetőségem ismerkedni, mert nincs kivel és nincs hol, meg amúgy sem tudom hogyan kell.

2021. máj. 19. 10:02
 20/35 anonim ***** válasza:
59%

1 éve

Vége lett egy számomra rossz kapcsolatomnak 1 évvel ezelőtt, akkor eldöntöttem, hogy jelenleg semmi másra nincs szükségem csak arra, hogy bulizzak, jól érezzem magam, dolgozzak, es szexkapcsolatom legyen.

Ezt az évet még tuti, hogy szórakozással fogom tölteni.

Jól érzem magam így.

30/N

2021. máj. 19. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!