Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért prioritás ennyi diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért prioritás ennyi diplomás nőnek a férfi végzettsége?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést itt az oldalon, amelyre zömmel olyan válaszok születtek, hogy diplomás legyen a férfi, mert különben nem tudnának miről beszélgetni, nem lenne közös érdeklődési pont. Nőként ezt totális badarságnak tartom. Jelenleg posztgraduális tanulmányokat folytatok, a magánéletemben viszont egyáltalán nem a munkámról, szakterületemről szeretnék a jövendőbeli párommal beszélni, és vizsgáztatni sem akarom, hogy egy adott témakörben mennyire jártas. Azt aláírom, hogy fontos, legyen legalább 1 közös érdeklődési pont, de attól még nem lesz rossz a kapcsolat, ha például az egyik fél szeret olvasni, a másik meg nem.

2021. máj. 17. 14:56
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ugyanígy gondolom én is - posztgraduális képzés - férfi
2021. máj. 17. 18:31
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
25 Tehát ami másnak fontos, az sznobizmus, de neked a férfi legyen magas, mert csak? Értem. Hát igazad van, a diploma tényleg nem az intelligencia értékmérője, most meggyőztél.
2021. máj. 17. 18:48
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
32: ezt én is néztem. A saját elvárásai természetesek, még véletlenül sem felszínesek, de aki azon kívül, hogy mennyire legyen férfias az arca meg mekkora legyen a másik magassága, bármi mást elvár, az sznob.
2021. máj. 17. 18:50
 34/43 A kérdező kommentje:
Az, hogy mi számít egyeseknek magasnak elég relatív. Nekem 185 cm feletti magasság, de nem mondom, hogy centivel a kezemben ismerkedem, és aki például csak 183 cm azt élből elutasítom. Azért legyen magas, hogy fizikailag is fel tudjak rá nézni, érezzem magam biztonságban mellette. Ezt lehetőleg ne forgassátok ki abba az irányba, hogy egyedül félek.
2021. máj. 17. 19:34
 35/43 anonim ***** válasza:
Nem forgatjuk ki, veled ellentétben mi megértjük, mi az az egyéni preferencia. Fene a sznob mindenünket!
2021. máj. 17. 20:18
 36/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagyon gáz vagy, csak egy hatalmas öngólt rúgtál ezzel a kérdéssel.

Megértem, hogy téged a magas férfiak vonzanak, de kb egy 16 éves gyerek agyi szintjén vagy...

2021. máj. 17. 20:45
 37/43 anonim ***** válasza:
kezdem azt hinni, hogy a kerdezo egy troll..
2021. máj. 17. 20:46
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező férfi - érettségivel. Azonnal látszik! Az zavarja ha diplomás nőkkel nincs hasonló értelmi szinten.
2021. máj. 17. 21:04
 39/43 anonim ***** válasza:

Gyanús, hogy tényleg nem posztgraduális csajszi, ha ennyi esze van szegénynek :D

Lassan már a kérdések 90%-a kamu ebben a kategóriában.

2021. máj. 17. 21:13
 40/43 A kérdező kommentje:
Tévedtek, valóban van diplomám és jelenleg posztgraduális képzésen tanulok, valamint dolgozom. Természetesen messze nem az egyetlen dolog a magasság, ami számít nekem ismerkedéskor, nem fogok csak azért összejönni valakivel, mert magas. Volt már diplomás párom és szakmunkás is, utóbbival is jól megértettük egymást, nem éreztem őt semmivel kevesebbnek nálam, ezért nem értem annak deklarálását, hogy mennyire fontos, hogy a társnak is legyen diplomája.
2021. máj. 17. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!