Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért prioritás ennyi diplomás nőnek a férfi
végzettsége?
Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést itt az oldalon, amelyre zömmel olyan válaszok születtek, hogy diplomás legyen a férfi, mert különben nem tudnának miről beszélgetni, nem lenne közös érdeklődési pont. Nőként ezt totális badarságnak tartom. Jelenleg posztgraduális tanulmányokat folytatok, a magánéletemben viszont egyáltalán nem a munkámról, szakterületemről szeretnék a jövendőbeli párommal beszélni, és vizsgáztatni sem akarom, hogy egy adott témakörben mennyire jártas. Azt aláírom, hogy fontos, legyen legalább 1 közös érdeklődési pont, de attól még nem lesz rossz a kapcsolat, ha például az egyik fél szeret olvasni, a másik meg nem.
7: De nem mindenki így működik. Én pl. szeretek irodalomról beszélni, exemmel pl. elég sokat beszélgettünk róla. Nekem fontos. Neked nem. Ennyi.
2021. máj. 17. 15:17
12/43 A kérdező kommentje:
Engem a frász kerülgetne attól, ha még szabadidőmben is a munkámról kellene beszélgetni, azt kivesézni, pedig nagyon szeretem a munkám. A szabadidő kikapcsolódásra való, amit teljesen másjellegű elfoglaltságokkal szeretek eltöltetni.
2021. máj. 17. 15:18
13/43 anonim válasza:
A kerdésed jogos.Azon gondolkodj el,hogy a gyakori mennyire fedi a valós, életbeli tapsztalataidat.Máris megvan gondolom a konkrét válasz.Statisztikailag semmi sem vonható le az itteni válaszokból,mely csupán egy bizonyos szűk réteg vélemenye, a magyar társadaloméhoz képest.
Én diplomás vagyok,a párom meg nem.
Ennyi.
2021. máj. 17. 15:18
14/43 anonim válasza:
12 És akkor most rohadjon meg, aki a szabadidejében olvas, színházba, múzeumba, kiállításra megy és -horribile dictu!- ezen élményeit meg szeretné osztani a társával?
2021. máj. 17. 15:20
15/43 A kérdező kommentje:
#14 Dehogyis, nem írtam ilyet, főleg úgy, hogy ezek közül több mindent én is szeretek. Pusztán arra céloztam, hogy nem tragédia, ha a párom nem vevő ilyesmikre, akkor elmegyek a barátaimmal. Nem kell mindenben egyezzünk, minden szabadidőnket együtt tölteni.
2021. máj. 17. 15:24
16/43 anonim válasza:
"mert a diplomáig nyilván van érettségid is, és több fogalmad a dolgokról, így nem egy proli 8 osztályos ember értelmi szintjén kell tengődni"
Es mi van, ha van erettsegi, 4,6-os atlaggal, de nincs diploma? :)
2021. máj. 17. 15:27
17/43 anonim válasza:
Nem prioritás. Ezt csak egy olcsó és átlátszó kifogásként használják arra, hogy visszautasítsanak egy nem Chad -et.
15 Mi sem töltöttük együtt minden szabadidőnket. Sportolni például külön jártunk, én festettem, ő meg néha számítógépes játékokat játszott. De aki szellemileg nem társam, az semmilyen szinten nem a társam.
2021. máj. 17. 15:54
19/43 A kérdező kommentje:
#17 Akkor lehetséges, hogy én lenmék az egyetlen nő, aki a linkelt férfit visszautasítaná.
#18 Volt olyan párom, akivel pont edzeni jártunk közösen, valamint kézimeccsekre. Fontos kérdésekben hasonlóan gondolkodtunk, nem zavart, hogy nem érdekli a kultúra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!