Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért prioritás ennyi diplomás nőnek a férfi végzettsége?
Nekem amit tanultam, illetve amit posztgraduálisan most is tanulok nem csak munka, hanem egy hobbi is. És örülök, hogy a párom ehhez hozzá tud szólni és meg tudom vele osztani a gondolataimat.
Egyébként nem feltétel, hogy azonos legyen a végzettségünk, de mindenképp plusz. Olyannal viszont nem tudnék együtt lenni, akivel semmi közös nincs bennünk és nem vagyunk értelmileg hasonló szinten.
17
Te, ez Jáúzsi a teleprűű! :D
17 Na tudod, kinek kellene ilyen gusztustalan monstrum.
Kérdező, még mindig nem értem, hogy mit értetlenkedsz itt. Engem nem a közös sport köt össze a párommal hanem a közös kulturális értékek, ennyi. Téged meg nem. De most ezt tényleg oldalakon keresztül kell a szádba rágni? Neked nem előfeltétel, hogy az illető olvasott legyen, csak legyen magas meg sportoljon. Nekem mások a prioritásaim. Én el tudom fogadni, hogy neked ez nem fontos, neked erről miért kellett egy kérdést kiírni?
Való igaz nem szükséges diploma ahhoz, hogy két ember el tudjon beszélgetni egymással. Vicces lenne... :D
De ettől még simán elvárhatja valaki! Miért ne tehetné? Az ő élete!
17 vagyok. Jó, arcra ez tényleg nem annyira jó.
Itt van a férfi, akit tényleg szinte senki sem utasít vissza:
azert hiaba az alszentkedes, valljuk be, hogy a diplomasok kozott tobb a muvelt, intelligens ember, mint a nem diplomasok kozott. es most ne jojjetek mar a kozhellyel, hogy ‘dE nEm a DiPlOmAtOl lEsZ vAlAki OkOs 🤤’ es hasonlok. nem, valoban nem attol lesz okos, a legtobb okos ember, akinek igenye van a tudasra, tanulasra kozepiskola utan tovabb megy valamelyik egyetemre es nem elegszik meg egy erettsegivel.
nyilvan a diplomasok kozott is van buta, taho, suttyo, de azert aranyaiban sokkal kevesebb, mint a nem diplomasok kozott. tehat ez egyfajta szuro, az en kornyezetemben, csaladomban, barati tarsasagomban mindenki diplomas, tehat kicsit fura is lenne egy nem diplomas ferfival osszejonni, DE ha minden mas stimmelne, akkor nem lenne kizaro tenyezo. de azert az a prioritas, hogy igenis legyen a ferfinak diplomaja, nem azert, mert a szakmajarol akarok vele beszelgetni vagy a szakdolgozatatat elemeznem a szabadidomben, hanem mert eletszemleletben, ertekrendben valoszinuleg jobban passzolunk egy diplomassal, mint mondjuk egy vizvezetekszerelovel vagy gyari munkassal. nem nezem le oket, de 99%-ban nem egy szinten vagyunk, ez a tapasztalat, ennyi, nem kell ezen kiakadni, valakinek ez a fontos, masnak a kocsi megelet vagy a kockas hasizom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!