Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Demiszexuálisok (ha vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Demiszexuálisok (ha vannak itt ilyenek), hogy kerestek párt? Vagy csak "vártok" hátha kialakul valakivel véletlenszerűen?

Figyelt kérdés

Aki azt írná, hogy ez nem létező szexualitás, minden normális ember ilyen stb az inkább hanyagolja a válaszadást.

Azt veszem észre, hogy a 20-as korosztály, introvertáltabbak meg különösen már Tinderen ismerkednek leginkább, viszont ugye ez nehezen vagy egyáltalán nem összeeegyeztethető egy ilyen ember beállítottságával, főleg ha sokáig tart mire olyan közel kerülsz valakihez, hogy el kezdjen vonzani.

Ennek ellenére is próbáltok társkeresőkön találni valakit vagy nem kerestek aktívan senkit, hanem úgy gondoljátok, hogy majd jön valaki, ha jönnie kell?

2021. máj. 17. 14:01
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
* szegényen éltetek
2021. okt. 21. 09:03
 42/48 anonim ***** válasza:
A probléma az volt, hogy ők más téren sem feleltek meg. Reálisan nem várható el húszas évek elején, hogy legyen pénze valakinek. :D De amikor 0 EQ van... 0 közös életcél, és mint említettem példát az illető semmit sem tett le az asztalra semmilyen szinten, de hogy én legyek háziasszony... na ez zavart, nem az, hogy amúgy pénze nem volt, 30 felé, de még életcélja sem (ez jobban zavart)
2021. okt. 21. 15:50
 43/48 anonim ***** válasza:
Pénz nélkül fel lehet építeni egy közös életet, de csak azért nem kell 25 évesen szülni, mert jaj biológiai óra, élj a mának, mert én ennek nem örültem annyira gyerekként, hogy nem vehettem fel minden nap másik ruhát, mert anya nem mosott annyiszor, hogy váltogathassam a ruháimat (fura ötletei voltak na), és volt ruhám, csak addig nem vehetek fel másik másikat, amíg nem büdös :D Borzalom.
2021. okt. 21. 15:59
 44/48 anonim ***** válasza:

Jó de ott akkor te rosszul választottál.

Csak nagy többség itt azt mondja, hogy neki minimum 500 ezer ft-os netto jövedelmű pasi kell, mással szóba se áll, és ez a minimum, mert hogy a gyerekeket el kell majd tartani.

De nem erről szól a kérdés. Ugyhogy nem ezt kéne elemezgetni.

A demiszexualis emberek társkeresési helyeirol szól.

2021. okt. 21. 16:14
 45/48 anonim ***** válasza:

Vagy csak "vártok" hátha kialakul valakivel véletlenszerűen?

Ebbe miért nem tartozik bele a saját tapasztalat, elképzelés stb., szerinted? És nem választás volt, csak megtalálnak ezek a férfiak, nekem még nem volt kapcsolatom, mivel demiszexuális vagyok, bele sem megyek senkivel, akivel nagyon nem stimmel valami.

És igen, nekem nincs jó tapasztalatom az online ismerkedéssel, amire az animézés miatt nyílt lehetőségem, társkeresőre még nem vetemedtem. :/

2021. okt. 21. 17:08
 46/48 anonim ***** válasza:
Az életben meg csak egyoldalú szimpátia volt eddig. Úgyhogy nekem nincs szerencsém.
2021. okt. 21. 17:10
 47/48 A kérdező kommentje:

Igazából az eredeti kérdéstől már korábban is eltértünk, plusz alapvetően egészen kiveséztük, szóval nem zavar ha esetleg más témák is felmerülnek.

Egyetértek, hogy nem a pénz kellene elsődleges szempont legyen párkeresésnél, de ugyanakkor én pl gyereket nem szeretnék, így könnyen beszélek, két felnőttnek sokkal kevesebb is elég lehet konkrétan ha mindkét fél keres csak mondjuk nettó 200 ezret, abból már egész jól ki lehet jönni, de nyilván ha valaki szeretne gyereket akkor ez nem biztos, hogy elég, nyilván jobban figyelembe kell vennie a férfi anyagi helyzetét is.

Utolsó, nálam is hasonló a helyzet, egyszer jött össze 16 éves koromban, az tartott 2,5 évig, azóta nem volt kölcsönös senkivel.

2021. okt. 22. 07:45
 48/48 anonim ***** válasza:

Gyerek tervezésnél ha kevesebb a pénze akkor is tudnak pl. Közös vállalkozást építeni es kreativitassal mindent meg lehet oldani.

Aki meg ezért mondta azt hogy nem az meg csak a penz oldalarol tud gondolkozni es kesobb szinten csak azert cuppanna, mert mar van pénze csak ugye akkor már párja is. Es ugye anno mindenben tokeletes volt neki de a fő pontjában nem es az mindent eldonto kérdés volt a pénz.

Olvastam itt is hogy szoba se állt olyan pasival aki nem keresett netto minimum 400-at.

Egysikuan gondolkoznak az emberek.

Es azt most zarjuk ki hogy mert EQ 0-a volt.

Csak azt nézzük hogy amugy mindenben tökéletes de a pénze kevesebb.

Amin még jobban kamilláztam hogy ugyanezt elvárta a barátaitól is. Csak olyannal cimbizett aki szinten igy keresett. Mert hogy akkor nem tudnanak draga helyekre menni.

Aki párt választ annak fontos lenne elobb megismerni a masikat. Nekem alap hogy eloszor csak baratkozok a bejoves, nagyon tetszés alapfeltétel de onmagaban egy érzés, de ehhez kell több minden egyforma vilagnezettol kezdve lehetne sorolni hogy mik es itt emberi értékekrol irok es nem a pénzrol.

Nekem demiként a mottom megismerem hogy jól láthassam. Persze van mikor naiv az ember mindenkivel elofordul ahogy irtak itt is, de a naivitas utan mar szinte csak igy gondolkozik az ember.

Van mikor a hely sem szamit van hogy a legvaratlanabb helyen talalkozik az ember az igazival, ami igazi szerelem lesz. Szoval konkret valaszt erre se lehet adni.

2021. okt. 22. 11:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!