Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demiszexuálisok (ha vannak itt ilyenek), hogy kerestek párt? Vagy csak "vártok" hátha kialakul valakivel véletlenszerűen?
Aki azt írná, hogy ez nem létező szexualitás, minden normális ember ilyen stb az inkább hanyagolja a válaszadást.
Azt veszem észre, hogy a 20-as korosztály, introvertáltabbak meg különösen már Tinderen ismerkednek leginkább, viszont ugye ez nehezen vagy egyáltalán nem összeeegyeztethető egy ilyen ember beállítottságával, főleg ha sokáig tart mire olyan közel kerülsz valakihez, hogy el kezdjen vonzani.
Ennek ellenére is próbáltok társkeresőkön találni valakit vagy nem kerestek aktívan senkit, hanem úgy gondoljátok, hogy majd jön valaki, ha jönnie kell?
Tudom hogy azért emelted ki az átlag nőt, de rettentően elszomorító hogy míg a nőknek ott a NANE addig a férfiaknak ilyen nincs. Vagy legalabbis én nem tudok rola.
Elsosorban emberként kéne ezt kezelni nem kiemelni a nemi megkulonboztetest. A bántalmazást mindkét nem esetében komolyan kéne venni.
Igen egy demiszexualis ezeket az akadalyokat online megtapasztalja es akinek herotja van az egy ilyen nehéz pillanataban overflow-zik, magyarán a kamu emberek túláradását offolja, hogy basszus csak ilyenek vannak online? De nem igaz tudja ezt jól csak van hogy az ember nem jó helyen van vagy nem jó helyen keres mert tudatlan ilyen téren.
32-es ahogy írtam mindenki a saját érdeklodesi koren belul hobbija kapcsan talal megfelelo helyet, addig keresi.
Pl. Van hogy egy forum ahol valakivel joba vagy annak van egy baratja es stb. Tehat itt sem online mert a forum nem arra valo hanem van hogy baratsagot kotsz aztan barati tarsasagban vagy egy nem várt forumos megkereses kapcsan. Es lehetne sorolni.
AZ én érdeklődési köröm az animék világa (jó nemcsak ez) XD Conra viszont nem járok, nem is vagyok pesti. Na így hogyan ismerkedjen az ember nem neten? :( A szubkultúrában nehéz, mert kéne mondjuk közös intellektus is, nemcsak egy közös hobbi. Érzelmek, elvek, értékrend. Meg a vonzalom is kell valamennyire. Ezek együtt nem nagyon vannak meg, valahol kilóg a lóláb sajnos.
Én az a nő vagyok, aki a főzést, mint elvárást említette amúgy. És jellemzően ezt tényleg olyan férfiak gondolják komolyan, akik kevesebbet keresnek, mint én fogok. :/
36-os anime csoportot csak-csak még találsz, de az érv az intelligens beszélgetés is.
Intelligens beszélgetés mellett lényeges az Intelligens érzelmi intelligenciával való beszélgetés. Tehát legyen IQ-ja is és EQ-ja is fejlett.
37-es nem csak a pasi tartja el a családot, a nő is ugyanúgy, még akkor is ha otthon van és a háztartást látja el. Az ugyanúgy család eltartás. Mert hiába keresne a pasi, ha nem csinálna senki semmit a háztartásban.
Amúgy már a pénz felé megy a kérdés. Én meg úgy gondolom, ha valaki minden téren megfelel, de nem olyan a keresete, akkor is közösen tudunk építeni olyat amivel jól élünk.
Ha csak a pénzt helyezed a társkeresés elé, akkor lehet találsz egy pénzes pasit, de hosszabb távon nem leszel boldog mellette, pláne, ha előtte volt egy olyan aki minden téren megfelelt, csak nem keresett a te igényeidnek megfelelő pénzt.
Azért mert szegényen éltek még nem indok szerintem hogy esélyt se adj az igazinak.
Engem ez nem befolyásolt soha, mi sem gazdag családból származunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!