Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demiszexuálisok (ha vannak itt ilyenek), hogy kerestek párt? Vagy csak "vártok" hátha kialakul valakivel véletlenszerűen?
Aki azt írná, hogy ez nem létező szexualitás, minden normális ember ilyen stb az inkább hanyagolja a válaszadást.
Azt veszem észre, hogy a 20-as korosztály, introvertáltabbak meg különösen már Tinderen ismerkednek leginkább, viszont ugye ez nehezen vagy egyáltalán nem összeeegyeztethető egy ilyen ember beállítottságával, főleg ha sokáig tart mire olyan közel kerülsz valakihez, hogy el kezdjen vonzani.
Ennek ellenére is próbáltok társkeresőkön találni valakit vagy nem kerestek aktívan senkit, hanem úgy gondoljátok, hogy majd jön valaki, ha jönnie kell?
Bár nem innen, de én is egy netes fórumnak köszönhetően tudtam meg,vagy legalábbis kezdtem feltételezni, hogy demiszexuális vagyok, addig én is azt feltételeztem, hogy ez az alap.
Illetve szembesültem azzal, hogy hányan próbálkoznak úgy, hogy nem is ismernek igazán és hány nő is van-nem mintha ezzel bármi gond lenne-aki odáig meg vissza van valakiért csak mert jól néz ki.
Online nekem sem megy. Ez megint csak egy másik dolog, ami miatt elkezdtem anno azt gondolni, hogy valahogy nem úgy állok ehhez mint az emberek jórésze, mivel nézhettek ki akárhogy társkeresőn a férfiak, persze, objektíven nézve látom, hogy ha valamelyikük jóképű, de mégse tetszett senki valahogy és nem értettem, miért érdekelne valaki egy kicsit is képek és pár sor alapján? Szóval megértem, hogy időpazarlásnak érzed.
Figyi a szexualis perverziot azt semmelyik levélben nem hozza fel egy becsületes értékrendekkel rendelkező pasi, mivel nem is jut eszébe hogy ilyeneket írjon.
De amugy van hogy sajnos a demiszexualis is akaratlanul is bevonzza a perverz típusu embereket. Ha meg még nehéz passzban van akkor nehezen tudja lerázni.
Van hogy pl. Ahogy itt a statisztika is mutatja van aki később jön rá, hogy demiszexuális ami nem baj.
Na igen, kicsit eltérünk az eredeti témától, de nem bánom, erről most nagyon sok dolog jut eszembe amit te írsz.
Hasonlóan hozzád, nem vagyok vérfeminista, és mindezzel amit írok, nem akarok megsérteni senkit, aki esetleg férfiként idetéved. Nem állítom,hogy minden férfi ilyen, akinek nem inge, ne vegye magára. Nyilván vannak akik normálisak, én is ismerek ilyet, de azt meg kell hagyni, élőben is egyre többet tapasztalom, hogy néhányan elég érdekesen állnak a dolgokhoz. Lehetséges, hogy a nők között is, de mivel én velük soha nem próbáltam ismerkedni, arról nem tudok mit mondani.
Szóval pl. ez a főzés dolog, meg úgy egyáltalán a házimunka kérdése... Bár az utóbbi időben inkább rendelek mint főzök, mert egymagamra nem igen éri meg, de nem halok éhen akkor sem, ha nekem kell valamit készítenem. Házimunkát meg nyilván rendszeresen végzek, de az azért röhejes, amikor ismerkedésnél valakinek az az első dolga, hogy megkérdezi tudok-e főzni? Mint ahogy az is, hogy valóban én is azt látom a környezetemben, hogy az esetek 80-90%-ban a nők csinálják szinte az összes házimunkát egyedül, és tudom, hogy én erre nem lennék hajlandó. Konkrétan ismerek is olyat, akinek a férje a szennyeskosárig nem képes elvinni a ruháit és akárhogy is nézem, én egy ilyen emberhez nem hogy nem mennék hozzá, de valószínűleg a kapcsolat se tartana sokáig. Itt is olvasok néha ilyet, vicces amikor azzal jönnek, hogy "ők csinálják a férfi munkát" miközben ilyen kevés van igazából, ha csak nem faluban lakik az ember, bár még úgy sem feltétlen. Ezzel szemben főzni,takarítani rendszeresen kell.
Ja igen, a szex és a nők tárgyiasítása... Mióta nagyrészt férfiakkal körülvéve dolgozom, rendszeresen hallom, hogy beszélnek nőkről, akár a párjukról is, és automatikusan arra terelődnek a gondolataim, hogy amikor volt párom, vajon ő is ilyen hangnemben beszélt rólam amikor nem hallottam? Azt már nem is említem, hogy sokuk, házas férfiak is, bűntudat nélkül képesek szex reményében próbálkozni, mármint nem elsősorban a munkahelyen, úgy összességében a környezetemben. Persze nem tudom, lehet hogy ez házas nőkre is igaz, de ugye arról az oldalról én nem tudok mit mondani.
Amúgy nekem is van pár számomra kiemelkedően gáz élmény szexuális témában. Mikor valaki akit alig ismerek egyébként, csak úgy megkérdezi, hogy én borotválom-e magam az intim tájékon és nem is érti, hogy miért nem mondom meg, meg hogy ezzel a kérdéssel most mi a baj, az azért nem semmi. Általánosságban véve én elég nyíltan beszélek szexuális témában is dolgokról, de azért mindennek van egy határa, és ez nekem nem fér bele, de szerintem a nők nagy részének sem. Illetve mikor valaki akit előző nap ismertem meg, első randin a felsőm alatt akar nyúlkálni, és sokadjára is alig fogja fel azt hogy nem engedem, az se normális dolog. Mondanom se kell, második randi nem volt.
Társkeresőn pedig-a rövid idő alatt amit ott töltöttem-nyilván a nemiszervről küldött kép és szintén, mint neked is, az hogy már második alkalommal felhozzák témának, hogy mit szeretek az ágyban. Lehet, hogy azt kellett volna írnom erre, hogy aludni pl nagyon.:P
Bár ezt még csak itt olvastam, szerencsére a való életben még senkitől nem hallottam, de azt is bírom, amikor azzal hozakodnak elő, hogy azért akarnak csak szexet, mert mást nem tudunk nyújtani. Rengeteg nőt ismerek-magamat is ideértve-akik nem tökéletesek, de alapvetően azért elég sok mindent tudnának nyújtani a szexen felül is, de aki ezt írja, biztos ő Mr. Tökéletes, akinek a legjobb jár.:D Bezzeg máskor meg azon megy a hiszti, hogy a nők túl válogatósak, mert el merte őket utasítani valaki. Ez megint egy olyan dolog, amit nem értek amúgy, volt olyan velem is, nem is egyszer, hogy elutasított valaki, de nem kezdtem el sehol nyafogni arról, hogy a férfiak hogy merészelnek válogatni...
Majd elolvasom de most nem tudtam mindent elolvasni. De amugy a nők között is van ilyen típus sajnos. Chat-en megnyilt nekem egy férfi.
A pasikat is targyiasitjak. Ez nem nem fuggo de gyakoribb hogy a nők kerulnek ilyen helyzetbe es ugye a pasiknal mashogy reagal sajnos a tarsadalom.
Adtam neki tanácsot remélem tudtam neki lelkileg segíteni.
En megmondom oszinten a legjobb ha szűröd a helyeket ahol ismerkedni probalsz. Kell ehhez nem csak online de a valosagban is helyismeret. Mert egy városon belul sem mindegy a környék. Es ugye van aki barati társaságban ismerkedik.
Pl. Chat-et nem ajánlom, a gyk-nál sem tudhato kivel chatelsz, tarskereso oldalaknal is van riziko hogy kamu.
Vannak azert olyan platformok online ahol lehet ismerkedni baratkozni.
De amugy pl. Tarskereso oldalak egyik hibaja hogy nincs beepitett profil kép készítőjük. Igy jobban lehetne kiszűrni a kamu profilokat. De ez sem garancia teljesen. De ezek felismeresere is kell ismeret.
En nem irigylem a társkereső embereket nem egyszerű.
Személyesen sem.
De amugy jó példa a télanyó film hogy a segítséget, jószándékot értette félre a pasi aki beleszeretett az egyik alkalmazottjaba, de aztan rajott hogy a nő csak annyira meghatodott a pasi es a kislánya nehéz helyzeten hogy csak segíteni akart nem tervezett semmit ellenuk.
Szoval nehez ez. Felismerni a segitoszandekot ha félreérthető a helyzet. De egy intelligens embernek ez is sikerül.
Persze, ezt értem is, én is rosszul vagyok attól, hogy a nőkkel szembeni zaklatás nagy dolog, ha férfiakkal történik arra meg sokan csak megvonják a vállukat, ilyen pl. az erőszak kérdése is, akár amúgy a fizikai, akár szexuális. Nyilván egy átlag nő fizikailag kényszeríteni nem igen tud egy férfit, de attól még szélsőséges esetekben ugyanúgy lehetséges az erőszak. Mindkettőre hallottam már példát a tágabb ismerősi körben is, és elkeserítő, hogy mennyire nincs komolyan véve.
Nem láttam egyébként a filmet, de majd sort kerítek rá, ha lesz pár szabad órám. Igen, vannak ilyen helyzetek, én is értettem már félre férfi kedvességét és az enyémet is értették már félre, de szerencsére mindkét esetben jól kezelték, nem volt kellemetlen sem amikor engem utasították el, sem amikor én tettem. Akárhogy nézzük is, az átlag embernek nem könnyű az ismerkedés, bármelyik nemhez tartozik is.
26-os "egy átlag nő nem", mint természetes értékrendeket képviselő, ez így van-
de egy átlag testalkatú igen, egy erősebb testalkatú igen, vagy egy profi manipulátor aki fizikálisan nem a pasi kategóriája tehát lehet átlagos, vagy könnyebb szintén igen, pláne ha a pasi könnyen befolyásolható, vagy valamivel sakkban tartja és akkor nem írtam az olyanokról akiknek komoly mentális problémái vannak, mint szociopata és lehetne sorolni. Nem csak pasikban van ilyen.
Én nem így gondolom mindkettő borzalom a nők elleni zaklatás is és a férfiak elleni zaklatás is, és az a véleményem hogy ezt a társadalomnak komolyan kéne kezelnie.
És igenis fellépnie chat oldalaknak is és közösségi oldalaknak is a perverzek ellen.
Szerintem ez a társkeresés legnagyobb problémája online, mert aki szeretne ismerkedni természetes értékrenddel rendelkező társat találni annak kell szűrni a spam megkereséseket, mert ugye van olyan társkereső ahol már chatrobotok tartják ott az embereket, hogy fizessék a szolgáltatást, és van ahol több a komolytalan mint a komolyan társat kereső,mert a komolytalanok elüldözték őket, megunták magyarán a spam komolytalan megkereséseket.
A társ találás önfelelősség, na de online térben már az oldal üzemeltetőjének is a felelőssége, hogy a kamu emberek ellen kitaláljanak valamit.
Ezt a jelenséget már külföldi barátkereső oldalon is elkezdték komolyan venni, de nem eléggé sajnos, azóta nem tudom.
Mindegy az online társkeresés riziko.
Egy demiszexuális amugy is ugy tud kialakítani kapcsolatot, hogy barátilag ismerkedik, aztán lép szintet, szóval nagyon egyszerűen megválaszolom a kérdést, egy demiszexuális először baráti kapcsolatot alakít ki azzal aki tetszik neki, utána lép szintet, mikor már kialakult az érzelem, akkor már nem csak barátok hanem társak.
Talán ezen oldalról nézve ez a része könnyebb, mert ha megismeri akkor nem tud nagyon csalódni sem, de ez sem garancia ha manipulálja a másik vagy becsapja, de még mindig tudja könnyen azt mondani, hogy ne haragudj de nem, ha olyan az illető, online térben egy adatlapot, és egy chat oldalt látsz, vagy videochat-et, ami már jobb, de az igazi ha személyesen látható a gesztus, de egy demiszexuálisnak jó demiszexuális társat választani, nem felétlen de előnyösebb, mert az is probléma lehet a párkapcsolatban ha kulonboznek ilyen téren, na de nincs mindenki homlokára írva.
Valóban mindkettő szörnyű, mint ahogy ezt a korábbi válaszban is írtam, elkeserítő, hogy ha férfiakkal szemben csinálják mennyire nem veszik komolyan. Tisztában vagyok vele, hogy egy nőben is lehet akár annyi erő mint egy férfiban, azért emeltem ki hogy az "átlag" nő nem tudná kényszeríteni, más kérdés, hogy aki normális nem is akarná.
Végső soron szerintem is így van, egy demiszexuálisnak nem kifizetődő online ismerkedni általában, de azért kíváncsi voltam mások hogy látják, a válaszok alapján a többség úgy tűnik hasonlóan mint én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!