Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demiszexuálisok (ha vannak itt ilyenek), hogy kerestek párt? Vagy csak "vártok" hátha kialakul valakivel véletlenszerűen?
Aki azt írná, hogy ez nem létező szexualitás, minden normális ember ilyen stb az inkább hanyagolja a válaszadást.
Azt veszem észre, hogy a 20-as korosztály, introvertáltabbak meg különösen már Tinderen ismerkednek leginkább, viszont ugye ez nehezen vagy egyáltalán nem összeeegyeztethető egy ilyen ember beállítottságával, főleg ha sokáig tart mire olyan közel kerülsz valakihez, hogy el kezdjen vonzani.
Ennek ellenére is próbáltok társkeresőkön találni valakit vagy nem kerestek aktívan senkit, hanem úgy gondoljátok, hogy majd jön valaki, ha jönnie kell?
Próbáltam társkeresőzni, de megmondom őszintén az ottani fèrfiak nem fogták fel (vagy nem akarták elfogadni!) a demiszexualitás jelentését, ami az ő szemszögükből csak annyit jelent, hogy nem olvad a bugyi az első randin rólam... elég kiábrándító. Főleg mikor győzködnek, hogy de csak kalandozni kell, mert majd belejövök és fog az menni "rendesen".
Egyébként szerintem a demiszexualitás nálunk nőknél relatíve gyakoribb. Azért a többségünk jobban preferálja a szexet olyasvalakivel, akiben bízik, kötődik hozzá és jó esetben még szereti is. Akit túlhajt az eros típusú szerelem, az olyan nők meg nehezen maradnak szinglik, mert nem is bírják.
Én 25 éves vagyok, de még nem találtam megfelelő partnert és szűz vagyok. Nyilván az sem mindegy hogy egy demiszexuális személy inkább az aszexuális tengelyen vagy a "normál" szexualitású tengelyen helyezkedik el. Én feltételezem, hogy inkább az aszexuális végéhez állok közelebb, a barátnőim teljesen normális és érthető módon nem bírtak a testi vágyaikkal egy idő után, és ha gimiben nem is, de egyetem alatt találtak valakit és nem is vártak nagyon a szexszel.
Ha én sem bírnék a libidómmal, valószínű én is minden követ megmozgattam volna, hogy legyen valakim. De mivel nálam ez nem olyan egyszerű, így vagy nem próbálkozom eléggé vagy nincs szerencsém vagy igényem, vagy mind egyben. XD
13-as nehéz eljutni ismerkedéskor mármint akik párt keresnek, de egy random chat oldalon nem nehéz ahol nem akar semmit az ember, csak beszélgetni, de 10-ből 7 chat szexelni akar, és valakinél nem egyből derül ki, annak egyből jelzi az ember, hogy nem az ő súlycsoportja, akik meg az elején farkas verset játszanak azokat le kell hagyni egy i am going forward gombbal.
De egyébként ha valaki online ismerkedik, és mire eljutnak a randiig nem hinném, hogy ne kerülne szóba, pláne, ha jelzi az adatlapján, hogy komolyat keres vagy aki őszinte oda is írja, hogy demi vagyok.
Nehézséget inkább a személyes ismerkedésnél gondolhatná az ember, de mi abban a nehéz, előbb utóbb szóba kerül, akinél előbb ott a másik fél csak kalandozni vágyott, vagy a másik fél is demi és minél előbb tisztázni akarta.
12-es vagyok, azért nehéz a dolog, mert tényleg vannak férfiak akik nem fogják fel, hogy nem akar mindenki egyből ágyba menni és csak azért is próbálkoznak. Mondjuk ha így 25 évesen közlöm valakivel, hogy szűz vagyok, akkor igazából sejtheti, hogy elég önmegtartóztatón állok a témához. Az első randimon a 19 éves srác közölte velem, hogy ő nem tud mit kezdeni velem, mert tapasztalatlan vagyok és nem játszik tanítóbácsisat. A randi alatt folyton azt hajtogatta hogy kereshetnénk valami bokrot, öltözőt (Balatonon) és 4x Marok marcsázott amíg velem volt, mert annyira nem bírt magával. :D Egy demiszexuális nőnek ez nemhogy nem izgató, egyenesen kiábrándítóan hervasztó tapasztalat.
Ha legalább értékelné a másik,hogy nem ment át rajtam a fél város, de így...
Az első Marok Marcsi akció kezdetét látva ott kellett volna hagyni. Amúgy nem is értem első randi hol volt, hogy csak úgy előkapta Sikló Janit?
Írtam szerintem nem nehéz, aki nem fogja fel annak azt kell mondani, hogy csá, és tovább menni.
Az, hogy valakinek nincs tapasztalata, az sem jelent semmit. Volt itt példa erre is. A srác félt elmondani az első barátnőjének, hogy szűz, aztán talán nem is mondta el neki, de minden jól alakult.
Azért ne haragudj, de az önmegtartóztatás, és a demiszexualitás nem ugyanaz. Egész egyszerűen érzelmek nélkül nem érez szexuális vágyat a másik iránt nézhet ki nagyon jól, tetszhet is neki nagyon, de amíg nincs érzelem nem érez szexuális vágyat.
Bár értem én 25 évesen az ember még naiv bizonyos dolgokhoz, van, hogy 30 évesen is, ha később nyit.
Nincs ezzel semmi baj, csak az első ilyen tapasztalat után miután tanult belőle az ember már tudja, hogy mit biztosan nem akar, és mi az amit szeretne. Ha ez megvan akkor könnyebb is a nem megfelelő embereknek azt mondani, hogy nem ne haragudj és tovább lépni.
A gyakoriról kellett megtudnom, hogy demiszexuális vagyok :) bár én alapnak hittem és hiszem is, szerintem nincs ezzel baj.
De tényleg nem megy nekem a online ismerkedés, és kezdem kapisgálni hogy tényleg időpazarlás esetemben.
Nagyon jókat irtatok amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!