Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknél is egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknél is egyre gyakoribb lesz a zaklatósdi-feljeletősdi, úgy mint az USA-ban?

Figyelt kérdés
Egyre több olyan esetről tudok, hogy a nők azzal fenyegetőznek, hogy ha a pasas nem teszi meg nekik ezt vagy azt akkor feljelentik, zaklatás vagy erőszak vádjával stb,stb.. Ezek szerint ez a nyugati Metoo, Cancel culture már ide is kezd befolyni?

2021. máj. 15. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
52%
Úgy látom, sajnálni kettőnk közül nem engem kell.
2021. máj. 15. 19:33
 32/82 anonim ***** válasza:
36%

#7: Nem szoktam senkit leszavazni, engem szoktak általában mások.

Igen, tudom, hogy van kés, de neked meg azt javaslom, hogy egyszer beszélgess el egy rendőrrel, mentőssel vagy baleseti sebésszel arról, hogy hány olyan eset van, amikor mégsem a rendeltetésének megfelelően használják ezeket az eszközöket.

Vagy nézegess statisztikákat, hogy az USA-ban népességarányosan mennyivel több gyilkosság történik, ami a szabad fegyvertartás számlájára írható.

És hogy is szoktak a feministák érvelni? Ha csak egyetlen ártatlan nővel többet is megmentenek, már megérte.

Ezt ugyanúgy vissza lehet fordítani, hogy ha csak egyetlen ártatlan ember megmenekül amiatt, mert egy hirtelen pénzszűkébe került ember felszívja magát és úgy gondolja, hogy jól kirabol valakit, aztán eszébe jut, hogy késsel hadonászni nem biztos, hogy jó ötlet, míg egy fegyverrel ha olyat talál be, aki nála erősebb vagy hirtelen ott terem a túlerő, elfut aztán távolról visszalő rá, addig a kés nem ad neki annyi biztonságot, hogy véghez vihesse a tervét. Meg késsel nehezebb bankot rabolni is.

Oda kéne figyelni hozzánk közel álló embertársainkra és nem még hirdetni is, hogy jogod van naivnak lenni. Mert ezzel az erővel azt is hirdethetnénk, hogy utána meg jogod van lelki sérült, megerőszakolt emberként leélni a hátralevő életedet.

#13: "Mondj már egy példát, mivel lehetne feljelenteni és zsarolni egy csávót, amire bizonyíték sincs."

1. Egy monokli is elég.

2. A valóságban közel sem olyan fejlett a technológia, mint azt a CSI nyomozós sorozatból gondolja az átlag Maónika show-n szocializálódott ember. Ráadásul számos megoldás ha létezik is, van annyira költséges, hogy csak magas szinten alkalmazzák önköltségi áron. Ilyen a DNS elemzés is.

3. Nem kell mindjárt bírósági kártérítési per megnyerésére gondolni, főleg, hogy a bíróság kellően lassú és körülményes ahhoz, hogy az ügyvédek is javasolják inkább a felek peren kívüli megegyezését. Bőven elég, ha felteszi Facebookra vagy Instára.

Volt olyan eset, amikor felrakott valaki egy monoklis képet olyan szöveggel, hogy "ilyen peches is csak én lehetek" és már hajtóvadászat indult a lány pasija ellen, amikor a nőnek kellett végül korrigálni, hogy szertorna közben sérült meg és a párjával minden rendben, nem tőle kapta a monoklit. Már az alvilági embereket gyűjtötték, hogy "na majd jól szétszedjük, csontjait összetörjük".

2021. máj. 15. 19:33
 33/82 anonim ***** válasza:
21%

#15: "Tehát akkor te is tehetsz róla, hogy incel vagy, és a kutyának se kellesz. Vagy rád ez nem igaz?"

Igen, én is tehetek róla, hogy saját döntésből nem vagyok hajlandó 10x annyit küzdeni egy 120 kilós, gyerekes anyukáért, mint amennyi idő alatt egy alvilági munkanélküli börtöntöltelék csak azért, mert szépfiú levarr egy instamodell külsejű lányt, aki utána szerelmes lesz belé és fut utána.

De igazából mi is a kérdés? Az, hogy ha alfája nem lehetek egyetlen lánynak sem, akkor bétája nem akarok lenni senkinek? De ha valaha mégis úgy döntenék, hogy bétája leszek valakinek, akkor meggazdagszom és az a valaki egy fiatal, modellalkatú sugar baby lesz.

Az érdekkapcsolatnál ugyanis csak egy rosszabb van. Az egyoldalú érdekkapcsolat.

#16: "Ehm semmilyen viselkedés nem hatalmaz fel arra, hogy megerőszakolj valakit."

Az állatkerti oroszlánt, medvét, krokodilt sem hatalmazza fel senki, hogy szétszaggasson bárkit, mégse véletlenül van kiírva nagy betűkkel, hogy ne menj közel a kerítéshez és a gondozóknak is szigorú szabályok.

És ha valamelyik ostoba nem tartja be, akkor a felelősség innentől az övé, akár nem tud olvasni, akár nem látta a feliratot, akár bármi, a törvény/szabály nem ismerete nem mentesít a felelősség alól. Tehát valószínűleg még a biztosító sem fog fizetni az elvesztett végtagokért.

Jó lenne felfogniuk az embereknek, hogy attól, hogy valami az ő felelősségük még nem lesz az ő hibájuk. De ettől még ők fognak szenvedni miatta, tehát nekik illene MEGELŐZNI a problémát.

Kérdezz már meg bármilyen megerőszakolást átélt lányt, hogy így visszagondolva lett volna-e lehetősége FELELŐSSÉGTELJES hozzáállással megelőzni a problémát?

#30: "azt mondta, én tehetek róla, mert nagy a pofám. :D"

Ezzel tulajdonképpen akkor bevallotta, nem tagadta, nemde?

2021. máj. 15. 19:48
 34/82 anonim ***** válasza:
57%
Szóval akkor csak ez a 2 véglet létezik? Az instamodell, és a 120 kg-os anyuka?
2021. máj. 15. 19:51
 35/82 anonim ***** válasza:
94%

Én azt gondolom, hogyha egymás mellé teszem a két “rosszat”, hogy nem kapják el a szexuális zaklatót/bántalmazót vs. valaki bukik több millió forintot, mert bár ártatlan, azért peren kívül megegyezik, akkor azt mondom, hogy bármikor kifizetném azt a pár milliót, azért, hogy ne erőszakoljanak meg/ne verjenek meg senkit.

De ennek ellenére én nem vagyok benne biztos, hogy túl sok ilyen eset lesz, főleg nem magyarországon. Amerikában olyan idióta a törvénykezés, hogy be van tiltva a kindertojás, mert belehalhatnak a gyerekek, azért ne viszonyítsunk már hozzájuk, hogy ez Európában megtörténhet.

2021. máj. 15. 20:06
 36/82 anonim ***** válasza:
42%

Ez egy kiválóan egyszerű pénz szerzési lehetőség. Bizonyos nők, mint tudjuk szeretik a könnyű és nagy pénzt illetve az erkölcsösségben sem állnak elől. (Prostitúció)

Simán kinézem a nők egy elenyésző hanyadából, hogy bosszúból vagy nyereségvágyból feljelentik a férfit vagy zsarolják. Bizonyítani az ilyet ugyan nehéz, viszont sokszor elég a zsaroláshoz a társadalmi megbélyegzés, ami a vélt vád miatt a férfire irányul.

2021. máj. 15. 20:06
 37/82 anonim ***** válasza:
50%
34: Segítek értelmezni: Azt akarta ezzel mondani, hogy ő nem szeretne azért heti szinten több órát konditeremben tölteni, megtanulni 8 nyelven anyanyelvi szinten, elolvasni és követni a komplett "ilyen az igazi FÉRFI" irodalmat, hogy a "120 kg-os anyuka", aki sem külsőleg sem személyiségileg nem vonzó senkinek, nagy kegyesen hajlandó legyen vele lenni, miközben mások, akik 20-ig is csak akkor tudnak elszámolni ha nincs rajtuk zokni, egyáltalán nem becsülik és tisztelik a nőket, olvasni pedig max. a buszmenetrendet szokták, összejönnek azokkal a nőkkel, akikért neki elvileg fejlődnie kellene.
2021. máj. 15. 20:12
 38/82 anonim ***** válasza:
84%
A probléma az, hogy a bíróságok a szélsőségekben gondolkodnak. Vagy van az A lehetőség a diktatúra amiben kb. minden vádat kiröhögnek és van a másik véglet az amit itthon "liberalizmusnak" titulálnak, pedig köze nincs hozzá az amikor bárki bárkit feljelenthet és nincs "ártatlanság vélelme", ha azt mondták, hogy azt csinálta amit akkor az úgy is van és onnantól vagy dutyi vagy teljes gazdasági ellehetetlenítés.
2021. máj. 15. 20:16
 39/82 anonim ***** válasza:
17%
#34: nekik igen. Egy eltorzult szemüvegen keresztül latjak a világot. Tulajdonképpen sajnálattal méltóak.
2021. máj. 15. 20:30
 40/82 anonim ***** válasza:
60%

5-ösnek orvost, kényszerzubbonyt, most 😂

Mindjárt megsajnálom a zaklatókat, hogy nem zaklathatnak következmény nélkül. Csak sajnos sose lesz így. Ezentúl is rejtve marad a bántalmazások nagy része, és következmény nélkül marad a feljelentések nagy része úgyhogy ne fossatok, nem jön rátok rosszabb világ.

2021. máj. 15. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!