Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknél is egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknél is egyre gyakoribb lesz a zaklatósdi-feljeletősdi, úgy mint az USA-ban?

Figyelt kérdés
Egyre több olyan esetről tudok, hogy a nők azzal fenyegetőznek, hogy ha a pasas nem teszi meg nekik ezt vagy azt akkor feljelentik, zaklatás vagy erőszak vádjával stb,stb.. Ezek szerint ez a nyugati Metoo, Cancel culture már ide is kezd befolyni?

2021. máj. 15. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
60%
#20: Mert vannak olyan esetek, amik nem igazak és erről szól EZ a kérdés.
2021. máj. 15. 19:20
 22/82 anonim ***** válasza:
98%
Ha nincs bizonyíték, úgy elég nehéz feljelenteni valakit...amúgy egyszerű zaklatás vádjával nem nagyon foglalkoznak a hatóságok sajna, emiatt nem igen csuknak le valakit csak távolságtartásit lehet kérni ami annyit ér mint a wc papír...
2021. máj. 15. 19:21
 23/82 anonim ***** válasza:
35%
Hülye gyerek újabb noszapuli kérdése.
2021. máj. 15. 19:23
 24/82 anonim ***** válasza:
70%
Bár nem a kérdező vagyok, de hogy legyen konkrét eset.: [link]
2021. máj. 15. 19:24
 25/82 anonim ***** válasza:
91%

Védd magad.Korrepetálni szoktam.Közben camera veszi fel az óráimat.

1.kizárva a meghurcoltatas lehetősége

2.A szülő követheti az órákat,láthatja,hogy dolgozom,és nem malmozassal,meg felesleges csevereszéssel töltöm ki az időt.

3.Kesőbb nem lehet mutogatni masra,masokat okolni ha "félnótas" a csemete

Problem solved.

2021. máj. 15. 19:27
 26/82 A kérdező kommentje:

#22 Bárkit fel lehet jelenteni és a rendőrségnek kötelessége kivizsgálni ilyenkor az esetet. Az már más kérdés, hogy egy ilyen kényes esetekben vajon hogyan lehet bizonyítékhoz jutni?

A nyugati példákból kiindulva sokszor elegendő a nő vallomása plusz ha még néhány névtelen nő szintén megerősíti a vádat, hogy ő velük is csinált a fickó hasonlót, akkor már el is van döntve az ügy..

Arról nem is beszélve, hogy az ártatlanság vélelme is porig van rombolva így, ami minden ember alap joga.

2021. máj. 15. 19:28
 27/82 anonim ***** válasza:
42%

"Bár nem a kérdező vagyok, de hogy legyen konkrét eset.: [link]

"

Magyar reality-show. Gratulálok!

2021. máj. 15. 19:28
 28/82 anonim ***** válasza:
72%
27: Terelés, terelés, terelés...:D A témával kapcsolatban esetleg valami értelmes hozzászólás?
2021. máj. 15. 19:30
 29/82 anonim ***** válasza:
50%
Igen, terelés az, hogy konkrét példának egy megrendezett tv-műsort hozol fel. Nincs több kérdésem. Épp elég ha sajnállak.
2021. máj. 15. 19:31
 30/82 anonim ***** válasza:
79%
Aha. Hát exem is tagadta, hogy a sz.rt is kiverte belőlem, mert szakítottam vele, azt mondta, én tehetek róla, mert nagy a pofám. :D
2021. máj. 15. 19:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!