Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jóból kimaradtam ha 25 évesen nem volt még barátnőm?
Szerintem már ennyi idősen mindenkinek volt kapcsolata, csomó olyat ismerek akinek már 15 évesen is volt. Nekem nem akar összejönni. Ciki ennyi idősen ugye?
Leginkább a szeretet, őszinte beszélgetés, és a programok hiányoznak.
Nyugi, pár perc és jön 36/f incel barátunk, aki ugyan még nem látott nőt közelről, de készséggel megmondja neked, hogy semmiről nem maradtál re, mert szarazegész.
Viccet félretéve, én azt mondom, ne búsulj ezen. A kamaszkori "kapcsolatok" nagy része trial and error és 25 évesen fiatal vagy még. Azt mondod, pl beszélgetés és programok hiányoznak, szerintem keress olyan hobbit, ami köré közösség épül (pl túrázás) és természetes módon tudsz hasonló emberekkel kapcsolódni.
Lefőtt a caffé neked!
Ne szomorkodj! Cirkuszba még el mehetsz dolgozni!
Ja, sok jóból kimaradtál. De mit számít? Ha nem vagy pl. rohadt gazdag, vagy a családod nem az, akkor is nagyon sok mindenből kimaradsz.
Egész életedben rengeteg mindenből fogsz még kimaradni ahogy a legtöbben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!