Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legtöbb nőnek ma egyetlen kitörési pont az életében valami nagyon gazdag pasihoz hozzámenni, ezért várnak ennyi ideig?
Lássuk be, ha átlag polgári családból jössz, akkor egy élet munkája kell egy rendes egzisztenciához Pesten, vagy még az is kevés. (saját ház / nagyobb lakás, normális 5 évnél fiatalabb autó, nyaraló vagy évi 2+ nyaralás).
Diplomásként is hiába keresel havi 400-500 nettót, több év / évtized akár egy lakást is összeszedni, erre pedig a nőknek láthatóan nincs türelmük. Vagyis amíg tudnak abban reménykedni, hogy egy márb fent említett egzisztenciával rendelkező férfit tudnak találni, addig ők szépen kivárnak. Egyszerűbb nekik beleköltözni a jóba, mint közösen összerakni. Pláne, hogy ma minden azonnal kell.
Akkor tisztázzuk már le végleg a kérdést. A nagyon gazdag pasikból van olyan 20.000 ebben az országban. Az jobb esetben 20.000 nő. Mi lesz a többiekkel? Én nem azt látom hogy rengeteg a szingli nő, akik azok, azok közül sokan tudatosan azok, és nem azért mert nem találtak gazdag hapsit.
Szerinted egy átlag Jolika képvisel akkora piaci értéket, hogy egy gazdag pasi őt válassza egy dögös, vérmes vadmacska helyett? Max. a gyerekei anyjának, de a hancúrhoz tutira nem. Mekkora perspektíva egy átlag Jolikának hogy van pénz, csak éppen magányos.
Én sem vagyok álszent, házas vagyok, de ha megütném egy lottó ötöst, háremet tartanék.
Őszintén?
Igen
Az egzisztencia nagyjából 100-150 milliós vagyon 35-40 éves korra. Ez alatt a kanyarban nem vagy.
Egy rendes lakás Pesten nagyon minimum 70 milla, amiben elfér legalább egy gyerek, de ebben egy jómódú barát kinevet. (A nőknek meg jár a legjobb pasi, férj, lakás)
Az 5 éves autó 4 millió, de mivel 5 éves, ezért tételezzük fel, hogy 3 évente legalább 3 millióval utána kell pótolni (szervíz + az új ára) -> 25-35 éves időtartamban ez 14 millió
2 nyaralás évente 800e / 2 fő -> 10 év alatt ez 8 millió
Venni egy Balatoni nyaralót 50-70 millió
És nagyjából megérkeztél az olcsó verzióban (elfogadható lakás, évi nyaralás és nem nyaraló vásárlás) 95 millió környékére.
Ez évente 10 millió megtakarítás, ha 25 évesen elkezdesz félretenni.
Nyilván tarthatatlan bérből és fizetésből, (még párként is, úgy, hogy ketten összeadjátok) ezért keresnek a nők olyan pasikat, akiknek ez alapból megvan. Öröklés vagy saját jólmenő vállalkozás, esetleg rengeteg passzív jövedelem.
Amíg tudnak benne hinni és a média, a társkeresők elhitetik Jolikával addig simán. Lottózni is lottóznak, annak sem nagy az esélye....
Amúgy szerintem nem 20 000 az ilyen szintű jómódú, hanem 50 000 környéke. Szétnyílt a társadalom teljesen. Erről szól a kérdés is. Ha nem a felső körbe születsz, akkor nem tudsz oda feljutni munkával, csak házassággal (lottó, öröklés meg hasonló valószínűtlen dolgokat hagyjuk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!