Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Legtöbb nőnek ma egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legtöbb nőnek ma egyetlen kitörési pont az életében valami nagyon gazdag pasihoz hozzámenni, ezért várnak ennyi ideig?

Figyelt kérdés

Lássuk be, ha átlag polgári családból jössz, akkor egy élet munkája kell egy rendes egzisztenciához Pesten, vagy még az is kevés. (saját ház / nagyobb lakás, normális 5 évnél fiatalabb autó, nyaraló vagy évi 2+ nyaralás).

Diplomásként is hiába keresel havi 400-500 nettót, több év / évtized akár egy lakást is összeszedni, erre pedig a nőknek láthatóan nincs türelmük. Vagyis amíg tudnak abban reménykedni, hogy egy márb fent említett egzisztenciával rendelkező férfit tudnak találni, addig ők szépen kivárnak. Egyszerűbb nekik beleköltözni a jóba, mint közösen összerakni. Pláne, hogy ma minden azonnal kell.

2021. máj. 7. 18:39
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Ez érdekes, mert akik nekem ismerősi körből megházasodtak, konkrétan egy embernél tudom, hogy saját szintjén választott párt (gimis szerelem)

A legtöbben vállalkozóhoz mentek hozzá, vagy olyan reszinformacióim vannak a párról, amiből következtetni lehet a nem szerény egzisztenciális helyzetre (pl az esküvő helyszíne valami hatalmas kastély, egy méregdrága esküvői fotóssal)

2021. máj. 7. 19:04
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem elég lenne a kérdezőnek átbatyognia a gyerekvállalás topikba, ott már olvashatná, hogy micsoda "luxusfeleségek" válnak anyává :D
2021. máj. 7. 19:13
 13/37 anonim ***** válasza:
88%

Ja, persze. Te tényleg az látod, hogy csak felső tízezernek van családja?

Most már jó lenne, ha ha nem trollkodnátok itt hülyeségekkel vagy keresnétek egy jó szakembert.

2021. máj. 7. 19:33
 14/37 anonim ***** válasza:
96%

"méregdrága esküvői fotóssal"

Édes magasságos Istenem!!!

2021. máj. 7. 19:34
 15/37 anonim ***** válasza:
74%

Abbol az 50e ferfibol kb 49 990 mar hazas 😂

Marad az a 10 singli pasi aki amugy sem akar allando not

Jo perspektiva. ..

2021. máj. 7. 19:48
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, a vállalkozás is munka, és komoly kitörés pont.

Nők számára is.

Nem egyet és nem kettőt ismerek, akik saját maguk erejéből, vállalkozás révén lettek gazdagok, nem beházasodással.

2021. máj. 7. 19:54
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az egzisztencia nagyjából 100-150 milliós vagyon 35-40 éves korra. Ez alatt a kanyarban nem vagy."

Becslésed szerint azok közül a heteroszexuális férfiak közül, akik - akárhány évesen - ennél szerényebb egzisztenciával rendelkeznek, hány százaléknak van párja?

2021. máj. 7. 20:46
 18/37 anonim ***** válasza:
32%

Én bőven elégedett vagyok, ha a valasztottam átlag 6-7ezret megkeres...(lehet lepontozni)

Ezt azért annyira nem nehéz produkálni. És lássuk be, családi életre alapozni ennél kevesebből nem lehet.

De te 150 millios vagyonnal dobálozol, holott a 6-7-ezret sem vagy képes megkeresni....

2021. máj. 7. 20:55
 19/37 A kérdező kommentje:

Csak 30-32 alatti korosztály számít nőből, utána azért elkezdenek kompromisszumot kötni, ha szerepel a terveik között a családalapítás.

És erre egy olyan 30-40%-ot mondanék. Gimis szerelem, magasan a szint fölé sikerült választania a nőnek, néhány igaz szerelem (10-20%a a fenti! 40%-nak) ezeket az eseteket látom.

Azok a nők, akiknek "van választási lehetősége", értsd a férfiak legalább 70%-nak bejönnek (ez a nők 30, de inkább 40%-ra igaz), ők válogatnak is ameddig csak lehet.

Miért, ha minimálbéren lennék akkor nem írhatnék ki kérdést? Nem látom az összefüggést....

2021. máj. 7. 21:14
 20/37 A kérdező kommentje:

Férfiak közül is keveset ismerek, akik tisztességes vállalkozásból lettek gazdagok, nemhogy nőből...

Én azt nem tartom vállalkozásnak, hogy valaki a fél testét kirakva szépségipari termékeket reklámoz Instán, vagy napi 20 műkörmöt elkészít.

2021. máj. 7. 21:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!