Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncsra regisztráljak, ha a lentiekre vágyom? Mik a tapasztalatok az oldalról, akár női, akár férfi szemszögből?
Amire vágyom:
-intelligens férfi, aki nagy tapasztalattal rendelkezik
- lehetőleg ügyvéd, orvos, mérnök vagy nemzetközi cégnél magasabb pozícióban dolgozik
- jó beszélgetőpartner, nem csak szexet akar
- szeret színházba járni, kirándulni, utazni
- kizárólag egy nőt keres, nem minden napra mást
- nálam nem sokkal idősebb, maximum 35 éves
- közös programjainkat állja, ezen felül nem szeretném, ha pénzelne
Amit nagyon nem szeretnék:
- ha csak szexért lenne velem, prostituáltnak nézne és az aktusért akarna fizetni
- lekezelően bánna velem, nem tekintene rám egyenrangú félként
- velem próbálná feldobni az unalmas, ellaposodott kapcsolatát, ezért mindig csak titokban találkozhatnánk
- bárki azt gondolja, hogy pénzért árulom a testem.
Köszömöm, én maradok a nem beteg, de jól kereső férfiaknál. (Igen, van ilyen bőven) vagy ha véletlen nem lenne ilyen, akkor meg inkább EGYEDÜL, mint a fenti verzio
Mi erőlködsz még mindig? Már eldőlt hogy nem kapod meg a Benedek Elek díjat.
Nagyon béna amikor nőnek tettetve magatokat írtok kamukérdéseket.
Nem értelek kérdező.
Mit szeretnél akkor egy élettársat aki támogat?
Én benne lennék egy ilyenben csak nekem max ahogy az 50es is írta heti 1 alkalommal diszkréten lehet jó
Az, hogy a programokat a paso fizeti, teljesen alap
29N
Ilyennel soha nem kezdtem....
Hogy megy ez? Etteremben ő fizeti ki a szamlát, te meg utána odaadod neki? Vagy hogy? Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!