Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncsra regisztráljak, ha a lentiekre vágyom? Mik a tapasztalatok az oldalról, akár női, akár férfi szemszögből?
Amire vágyom:
-intelligens férfi, aki nagy tapasztalattal rendelkezik
- lehetőleg ügyvéd, orvos, mérnök vagy nemzetközi cégnél magasabb pozícióban dolgozik
- jó beszélgetőpartner, nem csak szexet akar
- szeret színházba járni, kirándulni, utazni
- kizárólag egy nőt keres, nem minden napra mást
- nálam nem sokkal idősebb, maximum 35 éves
- közös programjainkat állja, ezen felül nem szeretném, ha pénzelne
Amit nagyon nem szeretnék:
- ha csak szexért lenne velem, prostituáltnak nézne és az aktusért akarna fizetni
- lekezelően bánna velem, nem tekintene rám egyenrangú félként
- velem próbálná feldobni az unalmas, ellaposodott kapcsolatát, ezért mindig csak titokban találkozhatnánk
- bárki azt gondolja, hogy pénzért árulom a testem.
1 +1
Az összes ilyen hergelős kérdést a mi kis házi nőgyűlölő inceljeink írják. Hozzák mindegyikben az általuk állandóan pocskondiázott "mindennőilyen"t. Szánalom.
" Ha egy kicsit is tehetősebb pasit akarsz, akkor irány a plasztikai sebészet"
Itt van a prolik és lelkiszegények világa, ahol azt hiszik, ha valakinek van egy bő átlagos pénze, akkor rögtön insta pitsákat akar. Azokat max. te akarsz, és vetíted ki a frusztrációd.
30. Meg az a baj hogy a kérdező pasi, aki kreált egy női karakter, és most előadja első szám egyes személyben.
"jeleneg egy irodában asszisztens vagyok (kollégáim 85%-a szintén nő), illetve HR-esnek tanulok." Ez meg a hab a tortán, tipikus általános válasz a kamuzók körében.
Tudod kérdező, lehet hogy itt az átlag 1 bites, de azért vannak itt olyanok is, akiknek jár az esze. Én nem fedem fel magam, gyakorolni járok ide. Na most gondolj amit akarsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!