Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncsra regisztráljak, ha a lentiekre vágyom? Mik a tapasztalatok az oldalról, akár női, akár férfi szemszögből?
Amire vágyom:
-intelligens férfi, aki nagy tapasztalattal rendelkezik
- lehetőleg ügyvéd, orvos, mérnök vagy nemzetközi cégnél magasabb pozícióban dolgozik
- jó beszélgetőpartner, nem csak szexet akar
- szeret színházba járni, kirándulni, utazni
- kizárólag egy nőt keres, nem minden napra mást
- nálam nem sokkal idősebb, maximum 35 éves
- közös programjainkat állja, ezen felül nem szeretném, ha pénzelne
Amit nagyon nem szeretnék:
- ha csak szexért lenne velem, prostituáltnak nézne és az aktusért akarna fizetni
- lekezelően bánna velem, nem tekintene rám egyenrangú félként
- velem próbálná feldobni az unalmas, ellaposodott kapcsolatát, ezért mindig csak titokban találkozhatnánk
- bárki azt gondolja, hogy pénzért árulom a testem.
Ja, most olvastam a végét, hogy a közös programokat állja.
Mi felvaltva szoktuk.
#20 voltam.
Tipikus férfi kérdés. Hiába bizonygatod hogy te nő vagy, nem vagy az!
De hogy etesselek, szerinted ha egy férfi magasan kvalifikált, csúcs intelligens és az egzisztenciája is az átlag felett jár fényévekkel, emellé még közel modell külsővel rendelkezik, az egyedülálló, és egy nyomorék weboldalon keres nőt? Aki ilyen, azért már az egyetemen sorszámot húznak a nők, egyetemen kívül meg csak szimplán sorokban állnak. Ha meg nem akar fixet, melegváltásban cseréli a farkán a nőket.
Te mint pasi próbálod beleélni magad mint nő. Szép próbálkozás volt, azt az egyet díjazom hogy megpróbáltad, és szép sorokba rendezted a gondolataid.
Általában étteremben, kávézóban találkoztam a Tinderes randipartnereimmel. Túl korán biztos nem, első randin nálam kizárt a szex.
Ennél azért jóval többet. Tájékozott vagyok, jó beszélgetőpartner, tisztában vagyok az illemszabályokkal elitebb társaságban sem égne velem. A külsőmből igyekszem kihozni a maximumot, sokan mondják, hogy élőben szebb vagyok, mint a képeimen. Nálam kizárt, hogy filterezzem, szerkesszem a képeimet, ezáltal becsapjak másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!