Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen normális férfiak mint én, akik inkább maradnak egyedül minthogy lejjebb adnák az igényeiket?
Figyelt kérdés
Rengeteg férfi ismerősöm inkább leadta az igényeit csak hogy ne legyen egyedül.. én 34 éves vagyok és utoljára 22 éves koromban volt egy két éves kapcsolatom azóta semmi, mert magasak az igényeim és inkább vagyok egyedül minthogy olyan nővel összejöjjek aki nem tökéletes 100 százalékban számomra2021. máj. 5. 18:45
11/17 anonim válasza:
Saját, egyéni döntésed. Ha te egyedül jobban érzed magad, akkor senkinek semmi köze a döntéseidhez.
12/17 anonim válasza:
Nem arról van szó hogy egyedül jobban érzi magát az ember, az ember ugyanis társas lény, nem szokta egyedül jól érezni magát
Viszont vannak akik igénytelenül választanak párt csak azért hogy egyedül ne legyenek, ezt kifogásolja a kérdező is
13/17 anonim válasza:
Nő, szintén hasonlóan mint te.
28N
14/17 peca1000 válasza:
10 évig nem jutottál puncihoz, míg a haverjaid igen, és boldogan élnek.
És normálisnak tartod magad.
Aha, értem
15/17 anonim válasza:
14#
Sokan mindenféle igénytelen "gáz" emberrel összeállnak, csakhogy ne legyenek egyedül, sokan így jutnak "pinához"
És ezt tartsa bárki normálisnak?
Nem értem
16/17 anonim válasza:
Én nő vagyok, és így vagyok vele. Undorodom az olyasmitol, amibe nem tudnam teljesen beleadni magam.
17/17 anonim válasza:
Én is nő vagyok és nyilván én sem adom le, de nem is megugorhatatlan a szint. Akkor van baj ha az embernek túl magasak az igényei, amit soha senki sem fog megugrani. Vagy nagyobb mint amilyen szinten ő áll. Azért nem mindegy, hogy pl egy nő nem jön össze egy agresszív, alkoholista, dohányzó pasival ami érthető. Vagy van egy átlagos pasi és Pamela Andersonra vár, mert az sosem fog bekövetkezni. A legjobb a kompromisszum ha azért olyan igények vannak amiket egy földi halandó is tud teljesíteni. Nekem ez a nem érem be arra vonatkozik,hogy valaki ne igyon, ne drogozzon, ne cigizzen, intelligens, kedves, segítőkész, szorgalmas, talpraesett, humoros, sportos, normális értékrenddel rendelkező okos pasi legyen, akire feltudok nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!