Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen normális férfiak mint én, akik inkább maradnak egyedül minthogy lejjebb adnák az igényeiket?
Figyelt kérdés
Rengeteg férfi ismerősöm inkább leadta az igényeit csak hogy ne legyen egyedül.. én 34 éves vagyok és utoljára 22 éves koromban volt egy két éves kapcsolatom azóta semmi, mert magasak az igényeim és inkább vagyok egyedül minthogy olyan nővel összejöjjek aki nem tökéletes 100 százalékban számomra2021. máj. 5. 18:45
3/17 anonim válasza:
Persze! Én pl nagyon szeretném egyszer megtapasztalni milyen családapának lenni, de úgy vagyok vele ha nem találok hozzá számomra megfelelő nőt, akkor el tudom engedni a dolgot. Nem kötelező mindenkinek gyereket vállalnia.
4/17 anonim válasza:
En no vagyok, de ugyanigy gondolom, mint te.
6/17 anonim válasza:
Kinek mi az igénye. Nem volt sosem olyan extrém elvárásom és mégis volt illetve van olyan társam, aki 100% megfelel.
7/17 Lazy Lover válasza:
itt vagyok :) már volta olyan barátnőm aki nem tettszett de hamar vége lett soha többé inkább vagyok egyedül
8/17 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és ha nem adom lejjebb az igényeimet, akkor még most 40 évesen se lett volna senkim. Mert ha valaki megfelelt, akkor biztos, hogy vagy házas volt, vagy nem érdekeltem, vagy egyéb gond volt. Én nem bántam meg, hogy voltak férfiak az életben, hiába adtam lejjebb az igenyekből, hisz így szerezetem tapasztalatot minden téren, és lehet, hogy ha esetleg megtalálom az igazit, akkor ezek a tapasztalatok a haszonomra lesznek. A tapasztalatokat nevezhetjük fejlődésnek is, ami nélkül életem férfijét nem tudnám esetleg megtartani. Én így gondolkodok.
9/17 anonim válasza:
Mit takar, hogy magasak az igényeid?
10/17 anonim válasza:
Jaja, mik ezek a magas igények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!