Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lett diplomám, munkám, lakásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett diplomám, munkám, lakásom, jönnek is a nők. Eléggé csalódott vagyok bennük. Tényleg itt keressem az összefüggést a változásban?

Figyelt kérdés

Tavaly ilyenkor egy 27 éves egyetemista voltam, aki albérleti szobában lakott. 24 évesen kezdtem az egyetemet, mert akkor jöttem rá mi akarok lenni, előtte pedig már dolgoztam felnőttként néhány évet. 25 éves koromtól egyetemistaként már kínszenvedés volt az ismerkedés, mert a legtöbb ember 22-24 éves korától dolgozik és tőlem is ezt várták el úgy éreztem. Sokaknál el sem tudtam még mondani ezt a rövid történetemet sem, nem érdekelte őket már. A külsőmmel sosem volt baj (sőt), belsőre sem voltak olyan dolgaim, amik megakadályoztak volna a kapcsolatteremtésben. Mielőtt egyetemre mentem voltak hosszú kapcsolataim.

Tavaly óta lediplomáztam, lett munkám a piacképes szakmámban, illetve a családom kiegészítette az én néhány millió megtakarításomat annyival, hogy tudtam abból egy kis lakást venni. Ég és föld a különbség azóta ismerkedéskor. Nem azt mondom előtte egy szűz lúzer voltam, most pedig Casanova lettem, de annyira érezhető a változás a nők hozzáállásában ismerkedéskor sajnos. Most többen sokkal érdeklődőbbek, könnyebben mennek a dolgok. Ez miatt eléggé szomorú vagyok, hogy a belsőm így nézve nem is volt olyan fontos (de még a külső sem...), hanem közvetve átvitt értelemben a pénz számít, hogy már dolgozom és egyedül lakom, mivel az utóbbi 1 évben csak ezek változtak, se a külsőm, se a személyiségem nem lett más, a nők érdeklődése viszont mégis nőtt. Nem tudom, ettől valahogy az életkedvem is elmegy, mert részemről ezek ismerkedéskor annyira a sor végén kullognak fontosságban.

28/F

2021. ápr. 30. 10:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Egy olyan pasi, aki 26 évesen még egyetemre jár, azt az érzést keltené bennem, hogy teng leng a világban, kerüli a munkát. Sajnos sokan tényleg csak ezért csinálnak ilyen-olyan szakokat, hogy addig se kelljen dolgozniuk. Nyilván te nem ilyen vagy, ez pozitív, de fogadd el, hogy mi nem látunk a fejedbe, azok a nők nem tudhatták, hogy csak lébecolsz vagy tényleg lehet számítani arra, hogy viszed majd valamire.
2021. ápr. 30. 11:48
 22/38 A kérdező kommentje:

19. Köszi! Valaki írta korábban, hogy a nők azért nézik ezt, mert családot akarnak. De azok a nők is nézik ezeket ugyanúgy, akik nem akarnak később gyereket. Aki nem akar gyereket nő, annak is ugyanolyan anyagi elvárásai vannak a férfitól.

20-21. De 26-27 évesen se úgy voltam egyetemista, hogy önállótlan voltam. 19 éves korom óta nem otthon éltem. Tudtam magamra főzni, takarítani. Már néhány évet dolgoztam korábban felnőttként, volt néhány millió megtakarításom is. Külföldön is éltem és dolgoztam már. Ráadásul ezeket el tudtam volna mondani az ismerkedés első órájában, ha esélyt adnak rá. De értem amit a 21-es mond :(

2021. ápr. 30. 11:55
 23/38 anonim ***** válasza:
43%

Felfedezted a pénz és a nők közötti összefüggést. xD

Ezt eddig is tudta mindenki, csak te most a saját bőrödön tapasztalod.

2021. ápr. 30. 11:56
 24/38 anonim ***** válasza:
27%
nekem nem kellenél, mert nekem 3 lakásom van nőként, nem 1.
2021. ápr. 30. 11:59
 25/38 anonim ***** válasza:
20%

Es miert baj keruli a munkat? Ja hat mer akkor nincs penze es nem tud a csaj eloskodni

ing = $$$

2021. ápr. 30. 12:00
 26/38 anonim ***** válasza:
37%
Nem munka kell amúgy, ha valaki okos, hanem pénz. Csak Magyarországon van ez a beszűkült gondolkodás, hogy csak munkából lehet megélni és akinek nincs bejelentett munkahelye, az loser. Lol. Külföldön nincs ez így.
2021. ápr. 30. 12:04
 27/38 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el mert nem minden nő ilyen csak sajnos egyre kevesebben vannak.

Azok a nők akik így gondolkoznak hogy miért lenne veled ha lehet egy sikeres ,gazdag ,jóképű férfivel azok majd nagyot fognak koppanni mikor az a jóképű ,gazdag férfi otthagyja őket egy tőlük szebb és jobb nőért .

Ő is azt fogja majd mondani hogy miért lenne velük ha lehet jobb és vonzóbb nővel ?:D

Ezen kellene elgondolkodni sok nőnek ,de úgysem fognak.

Az embert kellene szeretni és nem lelépni ha jön egy jobb ,mert emberek vagyunk ,nem autók,telefonok ,ruhàk.

2021. ápr. 30. 12:06
 28/38 anonim ***** válasza:

Itt megint Incel Party lesz, érzem ❤️

Jó szórakozást, gyerekek.

2021. ápr. 30. 12:06
 29/38 anonim ***** válasza:

Nekem középsulitól kezdve voltak bnőim.Akkor is,amikor otthon laktam,és egy garasom sem volt.Majd az egyetem alatt is.És azután is,mikor munkába álltam nem sok fizetésért.

Semmifele változáshoz nem tudok kötni semmit.Se kevesebb se több nem volt különféle időszakokban.

Túlkombinálod szerintem ezt!

Az emberek élnek élik az életüket diákként is,és munkásként,alkalmazottként is.

Ha úgy lenne,ahogy itt felvazolod,akkor senki se járna senkivel,csak akkor ha van háza,meg keresete.Az meg hülyeség!

2021. ápr. 30. 12:10
 30/38 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom hol élsz de mifelénk ezek tök alap dolgok. A nők ennek tudatában (kiépített egzisztencia) max megnyugodnak hogy nem akarod kirabolni őket de nem alélnak el.
2021. ápr. 30. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!