Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is pontosan a kisugárzás? Ha valaki külsőre szép de rossz a kisugárzása akkor csúnyának látják az emberek? Vagy ha csúnya de jó a kisugárzás akkor szépnek? Mennyire van így vagy mennyi az összefüggés?
Nem. Ha jó a kisugárzása vonzódnak hozzá, kedvelik.
Forditott esetben kerülik a társaságát.
Én még 32 év alatt nem láttam ronda nőt jó kisugárzással, de mutasson valaki egyet.
Sajnos ez nagyon is a külsőről szól.
Nyilván a külsőről is szól, de nem sarkítanám le csúnyára és szépre.
Ismerek szép lányokat, de ha megszólalnak, oda a varázs.
Lehet, hogy egy olyan ember, aki külsőre átlagos/szép/csúnya is lehet, ez ugye relatív, valamivel annyira megfog, hogy levesz a lábadról.
Illetve egy szép embernek is lehet negatív kisugárzása, mert a fejére van írva, hogy buta/beképzelt/felszínes/egoista, akármi.
Egy kevésbé szép emberből ugyanígy áradhat a pozitivitás, vidámság, élettel teliseg, rejtélyesség, stb.
Ez a legnagyobb marhaság,amit mindenki másképp lát.Sose hittem az ilyen megfoghatatlan,általános jelzőkben.
Mivel az egyik váltig állítja,hogy Józsi kisugárzása fogta meg ,addig a masik ugyanerre a Józsira azt mondta,hogy azért nem jőtt be neki,mert nem volt kisugarzása!
Marhaság,ne foglaljozz ezzel..felejdsd el!
Arra jó,hogy tudálékos,fontoskodó emberek belemagyarázzanak dolgokat valamibe,ami tetszik,vagy nem tetszik nekik.
Csak a prózai valóság mar olyan unalmas,meg minden!Kell egy kis körítés!
Én a kisugárzás szót inkább csak pozitív értelemben szoktam használni.
Pl van egy férfi aki külsőre nem tetszik de ahogyan beszél, előadja magát, a mozdulatai, és a kinézete igényes, akkor annak általában jó a kisugárzása.
Jó kisugárzás az, amikor valaki jól néz ki és nem tűnik kiállhatatlannak. A kisugárzás szöveg egyszerűen a kinézet, csak kevésbé felszínesen előadva.
Nézz körül az ismerőseid között. Hány olyan ember van, aki jól néz ki, de rossz a kisugárzása? (Itt ne csak a neked nem jön be kategóriájú kisugárzásra gondolj, hanem a környezet által gondoltra.)
Nincs rossz kisugárzású, de jól kinéző ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!