Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett diplomám, munkám, lakásom, jönnek is a nők. Eléggé csalódott vagyok bennük. Tényleg itt keressem az összefüggést a változásban?
Tavaly ilyenkor egy 27 éves egyetemista voltam, aki albérleti szobában lakott. 24 évesen kezdtem az egyetemet, mert akkor jöttem rá mi akarok lenni, előtte pedig már dolgoztam felnőttként néhány évet. 25 éves koromtól egyetemistaként már kínszenvedés volt az ismerkedés, mert a legtöbb ember 22-24 éves korától dolgozik és tőlem is ezt várták el úgy éreztem. Sokaknál el sem tudtam még mondani ezt a rövid történetemet sem, nem érdekelte őket már. A külsőmmel sosem volt baj (sőt), belsőre sem voltak olyan dolgaim, amik megakadályoztak volna a kapcsolatteremtésben. Mielőtt egyetemre mentem voltak hosszú kapcsolataim.
Tavaly óta lediplomáztam, lett munkám a piacképes szakmámban, illetve a családom kiegészítette az én néhány millió megtakarításomat annyival, hogy tudtam abból egy kis lakást venni. Ég és föld a különbség azóta ismerkedéskor. Nem azt mondom előtte egy szűz lúzer voltam, most pedig Casanova lettem, de annyira érezhető a változás a nők hozzáállásában ismerkedéskor sajnos. Most többen sokkal érdeklődőbbek, könnyebben mennek a dolgok. Ez miatt eléggé szomorú vagyok, hogy a belsőm így nézve nem is volt olyan fontos (de még a külső sem...), hanem közvetve átvitt értelemben a pénz számít, hogy már dolgozom és egyedül lakom, mivel az utóbbi 1 évben csak ezek változtak, se a külsőm, se a személyiségem nem lett más, a nők érdeklődése viszont mégis nőtt. Nem tudom, ettől valahogy az életkedvem is elmegy, mert részemről ezek ismerkedéskor annyira a sor végén kullognak fontosságban.
28/F
jaj de ocska kamu:D
ha megsem, akkor veled van a baj, mert rengeteg ferfinak van baratnoje, felesege sajat lakas es diploma nelkul is. valoszinuleg megsem olyan jo a kulsod es belsod, mint hiszed.
“Régen kövér voltam és senkinek nem kellettem, most lefogytam, szexi lettem és a férfiak csorgatják rám a nyálukat. Olyan szomorú vagyok, nem a belsőm érdekli őket!”
Tessék itt a kérdésed női változata. Mi a fura abban, hogy egy sikeres/vonzó embert többen akarnak, mint egy kevésbé sikerest/vonzót?😅
Hát azért a huszas évek második felében a nők többsége is férj jelöltet keres. Szóval az, hogy te még akkor kezdted az egyetemet nem adott egy biztos képet arra, hogy pár éven belül elveszed, meg tudjátok majd alapozni a jövőtöket. Szerintem ebben semmi meglepődni meg csodálkozni való sincsen.
Én is 24 évesen kezdtem az egyetemet nőként, nappali tagozaton, mert csak úgy lehetett azt a szakot elvégezni, amire jelentkeztem. És képzeld, csomó pasit tökre nem érdekeltem a szexen túl, mert nem érezte, hogy tud tervezni velem. Valószínű, ha végzek a szakkal és dolgozni fogok, hasonlóakat fogok tapasztalni, mint te.
8. Sosem ismerkedtem fiatalabbakkal. :) de köszi, te csődör 😅
Egy vén lány 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!