Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor a nőkre gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nőkre gondoltok, párkereséssel összefüggően, mi jut róla eszetekbe, amit megtudtok fogalmazni róluk?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy ebben a világban egyre nehezebben fognak egymásra találni az emberek. A nőknek ott van kifogásként az, hogy a férfiak csak a szexet akarják, holott magának a nőnek is van biológiája, ami alapján ezt neki is akarni kellene, akár saját magától is. Majd ezek a nők ezt akarni is fogják, csak ott ahol a pénz van, mert úgy megéri és ott adják majd magukat felszínes, közömbös viselkedés nélkül kitárulkozva. A végén pedig ugyanoda jutunk el, amiben elkezdtük a témát. Hogy a nő helytállónak próbál lenni, kifogásokat keres, saját magát sajnálja átadni egy olyannak, akitől nem várhat tárulj szezám állapotot. Inkább van egyedül, amíg nincs pénzes férfi.

A társadalom ebben széthullik. A régi világban mások voltak az értékrendek, könnyebben lehetett szabad útra engedni az érzelmeket , amik könnyebben is a helyére találtak. és ennek tetejében itt vannak ezek a fiatal lányok, akik jól néznek ki, a szüleiknél élnek. Még csak nem is lenne eget verően fontos, hogy mindent a pénzzel kössenek össze, de úgy vannak vele, mintha gyémántból lennének , akit csak az kaphat meg, aki teli van pénzzel. Így már végleg vége a normális értékrendeken alapuló világnak.

2020. szept. 22. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Aki tetszene nekem, annak nem fogok tudni megfelelni, meg nem is akarok. Akinek jó lennék, az meg nekem nem kell. Szerencsére tök jól feltalálom magam egyedül is, konkrétan nincs olyan, amit ne tudnék egyedül csinálni. Oké, egy van, de azt is megoldom házilag.
2020. szept. 22. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnél negatív dolgokat láttam. Nem vagyok nőgyűlölő vagy hasonló, jelenleg is kapcsolatban vagyok. Szerencsére, azért vannak normális nők is.
2020. szept. 22. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Komplexitás.
2020. szept. 22. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Két kapcsolatom is kezdődött olyankor hónapok óta nem volt munkám és le voltam égve.
2020. szept. 22. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Csak a nokrol tudsz negativot ,ugye? Minden az o hibajuk, nem?
2020. szept. 22. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
#5: Vajon ezt a kérdést odaírod azokhoz a kérdésekhez is, ahol a férfiakról írnak negatívat? :O
2020. szept. 22. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Bombanős visszatért
2020. szept. 22. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen, ami összefoglalja az állaspontomat ezzel kapcsolatban, hogy mindenki, aki külön fajnak kezeli a másik nemet, addig fog szívni, amíg ki nem köt valami szarban vagy meg nem hal egyedül. És ebben őszintén reménykedem is.

Mifelénk azok a nők és férfiak boldogok, akik képesek emberként szeretni, tisztelni a másikat és emberként érdeklődni iránta. Úgy értem, hús-vér emberként, külsőre és belsőre is. És közben tisztában vannak vele, hogy ők is ugyanilyen hús-vér emberek.

Sok ember van ezen az oldalon is, aki valamilyen formában ezt magasról leszarja. Lényegében ezért nincs párja. Majd ha nem menne a "nők" meg "a férfiak", meg az összes rohadt megkülönböztetés, hogy mi a kötelessége az egyik nemnek, ami a másiknak nem, miért lehet meghurcolni az egyik nemet, amiért a másikat nem, miben szarabb az egyik nem, amiben a másik nem, rég nem tartanánk itt. Ezért vannak megcsalások, ezért vannak szar kapcsolatok, ezért van mellébeszélés és ezért van ennyi probléma. Mert egyeseknek csak ez a gyökér mentalitása létezik. Hogy ők XY nem tagja, ők mások, nekik szabad. A fszt.

2020. szept. 22. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
És ez ugyanúgy vonatkozik egyébként a férfiakra is. Majd ha mindenki a társra hajtana, aki gyakran önmaga tükörképe, nem pedig a saját selejt formáját próbálná másra ráerőltetni, mert az neki jár, lehet, ismétlem, lehet, hogy sikeres lenne.
2020. szept. 22. 12:54
 10/11 A kérdező kommentje:

Mellébeszéltek. Amivel egyébként sarokpontokban azt igazoljátok, amit leírtam. Az ellen egyébként nem is lehet védekezni, mert nyilvános igazság.

Most csak azért mert szép arca , meg jó feneke van egy nőnek, az akkori szint, hogy a pénzes 120 diplomás kigyúrt embernek adathat meg? Nem! Itt az a baj, hogy jó dolgában nem tudják mit csinálnak a nők, mert túl sok a jelentkezőjük és ezért az értékrendjük elkorcsosul.

Ezt elfelejtették leírni ugye? Ti akiknek fáj az igazság.

2020. szept. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!