Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért panaszkodik olyan sok férfi ezen az oldalon a sikertelen párkeresésről, mert a nők elképesztő válogatóssága miatt esélyt sem kapnak azoktól a nőktől sem, akik nem szépek?
Szóval egy társadalmi normák szerint nem szép nőnek ne legyenek igényei?
A szépség lett az elvárások jogosultságának mezsgyéjébe szóló belépő? Mikor?
Szerinted egy értelmes, egészséges kapcsolat majd olyan igényektől és elvárásoktól fog jól működni, hogy ki mennyire szép és ebből adódóan csak a szépeknek lehet elvárása bármi téren?
Egy csúnya ember ne várjon már el egészséges kapcsolatot, örüljön, ha kifog egy haszontalan senkit, aki a tiszteletet és odaadást messziről sem ismeri és örök életéig tengődjön egy mérgező/rossz kapcsolatban, mert ronda, és ne várjon többet az élettől, plánesőt a partnerétől, mert más rondának még ennyi se jut?
Léteznek olyan alapvető szexuális jogok, mint hogy minden ember:
- dönthessen szabadon partnerét illetően;
- dönthesse el, hogy szexuálisan aktív vagy passzív;
- létesíthessen konszenzuson alapuló szexuális kapcsolatokat;
Ez olyan butaság.
Szerintem egy normális kapcsolatban mindkét fél szépnek látja a másikat.
Nyilvánvaló,hogy senki nem szívesen jön össze valakivel akit csúnyának tart.
De a szépség relatív,aki neked csúnya lehet másnak a legszebb.
Ismerek általam csúnyának tartott embereket akiknek van párjuk de a párjuk szépnek látja őket és ez a lényeg.
Szerintem nem így kell felfogni,hogy a lányok elvárásai miatt nehéz a párkeresés.
Ha már úgy állsz hozzá,hogy már jó lesz a csúnya is, akkor valószínűsítem ezért utasítanak vissza ők is mert ezt megérzi egy ember.:D
Azt az embert keresd aki neked a legszebb és szeretni tudod.
Ha görcsösen csak akkor is akarsz valakit mindegy az is,hogy néz ki akkor nem fogsz sikerrel járni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!