Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Intelligencia, végzettség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligencia, végzettség összefügghet a külsővel?

Figyelt kérdés

Persze van sok kivétel, de valahogy amikor felmegyek egy társkeresőre és nézem a nőket általában az ilyen számomra nem vonzó, elhízott, rövid fiús hajú, nem vonzó tekintetű stb. mind érettségivel rendelkezik vagy számunkás végzettséggel.

Mikor nézem a diplomásokat, azok aranyosak, tekintetük vonzó nekem, szebb alakjuk van és nőiesebbek stb ....

2021. jan. 17. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Igen, altalaban jelentosen osszefugg.
2021. jan. 17. 16:57
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Az igényességen múló részével nagyban összefügg.
2021. jan. 17. 16:59
 3/18 anonim ***** válasza:
30%

Ahogy én tapasztalom, úgy van összefüggés, de a kereszttábla elemzés (3x2-es mátrix alapján) nem olyan összefüggést ad, mint amire sokak gondolnak. A magasan kvalifikáltak között továbbdifferenciálva az elemzetteket lehet fordított következtetéseket levonni, mint amire te gondolsz=ti gondoltok.

Röviden a válasz: van!

2021. jan. 17. 17:06
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
Nincs.
2021. jan. 17. 17:19
 5/18 anonim ***** válasza:
34%

Hát nemtudom.. ismerek néhány nagyon okos mérnök csajt. Többnyire nagyon jó arcok, de husik vagy elég fiúsak, szőrös a kezük, kevésbé igényesek,zsíros haj stb..

Nem szeretnék egy szakmát és diplomát sem leszólni, de vannak olyanok amelyikhez nem kell akkora intelligencia. Inkább én az összefüggést ott látom, hogy a munkakör mennyire várja el az igényességet és a megjelenést.

Pl egy szakácsnőnél nem fontos, de egy pincérnőnél már igen.

2021. jan. 17. 17:28
 6/18 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 5:

az okosság nem egyenlő az intelligenciával, kérlek, ne kezeld ezen szavakat szinonimaként!

2021. jan. 17. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az anyagi helyzet is nagyon befolyásolja a nők külsejét. Minimálbérből nehéz havonta eljárni kozmetikushoz meg mesterfodrászhoz. El sem lehet mondani, hogy a szép bőr és a jó frizura mennyit hozzátesz egy ember megjelenéséhez. És akkor a ruhákról még nem is beszéltünk.
2021. jan. 17. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#7 👍 +1

A kaja minősége ennél is fontosabb. Lehet magyarázni, hogy nem kell zabálni, fogyni ingyen van, de nem mindegy, hogy a napi 1600 kcal vajas kenyér, krumplis tészta, pirítós, vagy minőségi fehérje és zöldségek. Úgy könnyű, ha nem maradsz éhes, mert a minőséget és a mennyiséget is megkapta a szervezet.

2021. jan. 17. 18:30
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Akinek végzettsége van, az olvasott, tanult. Aki tanult és olvasott, tájékozottabb, képes tudatosabb gondolkodásra és meglátásokra, mert edzett az agya. Ezért én jobbat feltételezek azokról, akiknek van magasabb végzettségük. Ezentúl, nem gondolom, hogy magasabb végzettséggel lehet bölcsességre, érzelmességre, szeretetteljes személyiségre szert tenni.
2021. jan. 17. 18:51
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát hallod, én a Mensa-tagok között kevesebb vonzó nőt láttam, mint a bolti eladók között.
2021. jan. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!