Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligencia, végzettség összefügghet a külsővel?
Persze van sok kivétel, de valahogy amikor felmegyek egy társkeresőre és nézem a nőket általában az ilyen számomra nem vonzó, elhízott, rövid fiús hajú, nem vonzó tekintetű stb. mind érettségivel rendelkezik vagy számunkás végzettséggel.
Mikor nézem a diplomásokat, azok aranyosak, tekintetük vonzó nekem, szebb alakjuk van és nőiesebbek stb ....
Ahogy én tapasztalom, úgy van összefüggés, de a kereszttábla elemzés (3x2-es mátrix alapján) nem olyan összefüggést ad, mint amire sokak gondolnak. A magasan kvalifikáltak között továbbdifferenciálva az elemzetteket lehet fordított következtetéseket levonni, mint amire te gondolsz=ti gondoltok.
Röviden a válasz: van!
Hát nemtudom.. ismerek néhány nagyon okos mérnök csajt. Többnyire nagyon jó arcok, de husik vagy elég fiúsak, szőrös a kezük, kevésbé igényesek,zsíros haj stb..
Nem szeretnék egy szakmát és diplomát sem leszólni, de vannak olyanok amelyikhez nem kell akkora intelligencia. Inkább én az összefüggést ott látom, hogy a munkakör mennyire várja el az igényességet és a megjelenést.
Pl egy szakácsnőnél nem fontos, de egy pincérnőnél már igen.
Kedves 5:
az okosság nem egyenlő az intelligenciával, kérlek, ne kezeld ezen szavakat szinonimaként!
#7 👍 +1
A kaja minősége ennél is fontosabb. Lehet magyarázni, hogy nem kell zabálni, fogyni ingyen van, de nem mindegy, hogy a napi 1600 kcal vajas kenyér, krumplis tészta, pirítós, vagy minőségi fehérje és zöldségek. Úgy könnyű, ha nem maradsz éhes, mert a minőséget és a mennyiséget is megkapta a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!