Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki fel meri vállalni magát egy egy vèlemèny nyilvánítás után ?
Jó pár privát levelezés kialakult már itt egy egy kérdés után ( főleg társkereső és szexuális témakörben ) de soha nem sikerült olyan partnerbe botlani aki egyértelműen bizonyította volna hogy nem kamu. Tudom hogy ez egy anonim oldal , de szerintem ilyen szinten titkolozni értelmetlen.
Hogy várhatja el bárki is a másiktól a bizalmat ha azt se tudja biztosan ki van a cset másik oldalán?
Sehogy és semmit nem tud tenni.
Azt kell elérni,hogy amennyiben a levélváltások, telefon/chat után szimpatikusak vagytok egymásnak szorgalmazni kell a találkozót.
Még a személyes találkozó után se várd el,hogy valaki bizalmas információt, esetleg fotókat osszon meg Veled.
Ehhez a nayg többségnek jóval több bizalom kell, főleg a nóknek
#20,#21 ez így nagyon szomorú , sőt...
Mert így az is egy hosszadalmas és bizalmatlan dolog hogy a férfi meggyözödjön hogy egy valódi nővel beszèl, illetve az igazi nőknek is hogy a férfi nem èl vissza az adataival...
Elkeserítő
Agyfszt is kapnék, ha ennyire eröltetné a dolgot.
Zsákbamacska, és vakrandi.
Ha meg a fogadó oldal ilyen, miért hiszi a másik nem ugyan ettől tart.
#25,#26,#27,#28
Nem gondoljátok hogy ezzel a viselkedéssel épp azt a gyanúját igazoljátok a férfinak hogy valójában egy női profil mögötti kamussal beszél?
#26 ez nem bizalom elnyerése , hanem csak egy info arról hogy kivel beszélek
Akkor meg ne anonim oldalon ismerkedj, hanem olyan helyen ahol kötelező az azonosítás (ha más nem az oldal üzemeltető felé egy kép és szöveg)
Hajrá.
28voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!