Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki fel meri vállalni magát egy egy vèlemèny nyilvánítás után ?
Jó pár privát levelezés kialakult már itt egy egy kérdés után ( főleg társkereső és szexuális témakörben ) de soha nem sikerült olyan partnerbe botlani aki egyértelműen bizonyította volna hogy nem kamu. Tudom hogy ez egy anonim oldal , de szerintem ilyen szinten titkolozni értelmetlen.
Hogy várhatja el bárki is a másiktól a bizalmat ha azt se tudja biztosan ki van a cset másik oldalán?
#1 ez teljesen jogos aggodalom , még úgy is hogy azt se tudom hogy lehet ilyen egyszerű dolgokkal visszaélni, hisz ott van a Facebook ahol rengeteg ember az élete minden részletét megosztja. Nyilván egy mesztelen fotó amin látszik az arc az egy másik kategória. Én sajnos magamból indulok ki , azaz hogy azokat az intim képeket vagy bármilyen adatot amit kapok azt soha senkivel nem osztom meg.
De egy idő után valami féle bizalomnak ki kellene alakulni , és pl egy hang vagy videó hívásban nincs semmi extra
#3 vagyok
Nő, 26 éves. Kaptam és küldtem is.
#4 milyen szempontból gondolod hogy visszaélnek az adataiddal?
Illetve milyen adatokra gondolsz?
Egy e-mail , Messenger vagy végső esetben telefonszám ?
Egy egész alakos fotó vagy egy általános fotó ? Ahogy írtam nyilván egy mesztelen fotó más kategória , de az is csak ha az arc is látszik , különben azt se tartom veszélyesnek. Ha valaki ismerkedni vagy szex kapcsolatot akar valamilyen szintű bizalom kell.
Persze ha csak beszélgetni akkor ezeket valóban nem kell megadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!